Feestelijke heropening Wereldwinkel

14 oktober 2017, om 13:30, Wereldwinkel, Brinklaan 36, Apeldoorn

Door Agenda

Geen nieuwe locatie
Na ruim een jaar lang te hebben onderhandeld met de gemeente Apeldoorn over de aankoop van het pand Marktstraat 5 heeft Wereldwinkel Apeldoorn besloten definitief aan de Brinklaan 36 te blijven. Er moest daarvoor echter wel heel veel gebeuren.

Refresh
De winkel aan de Brinklaan 36 heeft een volledige ‘refresh’ ondergaan. Lichte tinten geven de winkel een frisse uitstraling en nodigen uit tot een bezoek. Een groot aantal vrijwilligers heeft hiervoor menig vrij uurtje opgeofferd, waardoor er veel geld bespaard kon worden. Een nieuwe-ook lichte-vloerbedekking vormt de kers op de taart en zal binnenkort gelegd worden.

Heropening op 14 oktober aanstaande
In ieder geval gebeurt zijn voor de heropening van de winkel die gepland is op zaterdag 14 oktober aanstaande om 13.30 uur. Centrummanager Hella Soethof is gevraagd de openingshandeling te verrichten. Om de heropening feestelijk te omlijsten zal ensemble ‘El Duende’ uit Apeldoorn vanaf 12.45 uur Wereldmuziek ten gehore brengen uit Zuid Amerika en Oost Europa. Bestuur en vrijwilligers van de winkel zijn bijzonder trots op de nieuwe winkel en nodigen daarom iedereen uit een kijkje te komen nemen.

Proeverij en kortingsacties
Daarnaast zal er een proeverij zijn van diverse foodproducten gemaakt van producten uit het winkelassortiment, en kan de klant voordeel halen uit diverse kortingsacties op manden, geboorteballen, cottonballs, recycled papier, Tony Chocolonely, olijfolie, en hennepthee.

Verdere informatie?
Esther Meijer (winkelcoördinator), tel. 055- 57 88 881 of John Buitenhuis (voorzitter) tel. 06 462 562 60 kunnen des gewenst nader informatie geven en/of vragen beantwoorden.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?