Feestje bij Hopdonders!

7 oktober 2017, van 09:00 tot 22:00, Hopdonders Speciaalbieren, Koninginnelaan 69B, Apeldoorn

Door Agenda

Zaterdag 7 oktober is Hopdonders precies een jaar open aan de Apeldoornse Koninginnelaan. Dat moet gevierd! Zodra de taart op is gaat de tapkraan open en we gaan door tot een uur of 22. Kom je ook? Gezellig!

Hopjaar
Sinds begin oktober 2016 weet een trouwe en gestaag groeiende groep mensen ons met regelmaat te vinden; voor de vertrouwde bieren of juist telkens iets nieuws, voor een cadeautje of relatiegeschenk, of omdat we nu eenmaal deel zijn gaan uitmaken van het vaste zaterdagmorgenritueel. Er kwam een eigen bierfestival met de Orde van Vrijgerstelaars, een geweldig eigen bier in samenwerking met Puik en tegen alle verwachtingen in doet onze nieuwe oude bus het nog steeds. (Afkloppen!)

 

 

7 oktober
Wie jarig is, trakteert. Daarom krijg je deze hele dag elk zesde biertje van ons. Verder is er natuurlijk taart, worden de hapjes verzorgd door de hopdonderjagers van Wijnbar & Tapperij den Olifant en staan er verschillende mooie fustjes klaar. (Open van 9 tot 22u.)

Maar eerst: Nazomerfeest!
Leuk en aardig natuurlijk, zo’n verjaardag, maar deze zaterdag staat eerst gewoon nog het jaarlijkse Nazomerfeest op het programma in de leukste winkelstraat van Apeldoorn! Dus voor speciaalbier van de tap, hartverwarmende herfstbierpakketten, leuke attenties en allround gezelligheid kun je ook morgen uitstekend bij ons terecht!
(Open vanaf 9u, Nazomerfeest van 15 tot 22u.)

Hij is er weer: VandeStreek – Alcoholvrije IPA
Goed beschouwd heeft dit wapenfeit met de rest van deze uitnodiging bar weinig te maken, maar wegens aanhoudende smeekbedes hier toch even het verlossende woord: they’re back.
Alcoholvrij bier drinken was nog nooit (zo) leuk.
En als altijd geldt ook nu weer: wees er snel bij, want hop is hop!

 

 

Heel graag tot snel!
Coen, Paul & Sija

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?