Festival Afterslag viert vijfde editie

17 november 2015 - 6 november 2015, om 14:30, Gigant

Door Redactie

Festival Afterslag viert vijfde editie op 17 januari met extra locatie

Afterslag is hét festival voor muziekminnend Apeldoorn en omgeving. Afterslag vindt dit jaar op 17 januari plaats in Gigant en Plato/Mansion24. De deuren zullen om 14:00 openen en de eerste optredens starten om 14:30. Tickets kosten €15,00 en €13,00 voor Vrienden van Gigant, en zijn te koop aan de kassa van Gigant en via www.gigant.nl.

Afterslag
De naam Afterslag verwijst niet heel subtiel naar Europa’s belangrijkste showcase festival Euronsonic Noorderslag, en vindt dan ook plaats op de zondag na dit Groningse festival. De gehele zondag speelt een keur aan artiesten en bands die behoren tot de ESNS-selectie van dat jaar een show(case). Een geweldige gelegenheid voor de lokale en regionale muziekliefhebbers om een overzicht te krijgen van de laatste ontwikkelingen in het Europese muziekaanbod! Aan het programma wordt op dit moment hard gewerkt.

Extra locatie
Dit jaar bestaat Afterslag alweer 5 jaar en dat wordt gevierd met een uitbreiding! Sinds kort is Plato terug in Apeldoorn, met de vestiging in Mansion24 aan het Leienplein. Tijdens Afterslag is Plato/Mansion24, na café Gigant en de popzaal van Gigant, het derde podium waar je terecht kunt voor (inter)nationale opkomende parels en gevestigde namen met nieuw materiaal!

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?