Festival BinnensteBuiten

9 september 2017 - 11 september 2017, van 12:00 tot 24:00, Zwitsalterrein, Gratis

Door Agenda

Zaterdag 9 en zondag 10 september is het zover: BinnensteBuiten. Hét gratis festival vol fijne muziek, heerlijk eten en drinken en een intieme sfeer.

BinnensteBuiten is er voor alle Apeldoorners die op zoek zijn naar een beetje culturele verfrissing. Met buiten een terras, ligstoelen, drinken, eten en een dj om de achtergrond tunes voor je te draaien! En dat ‘gewoon in Apeldoorn’.

Programma

Het programma is divers, maar een ding hebben ze gemeen: je kunt de bands en artiesten niet echt in een hokje stoppen. Allemaal vanuit de gedachte dat juist deze vaak kleinere bandjes en het ontdekken van nieuwe dingen ervoor zorgt dat mensen dichterbij elkaar komen.

Wat je dan wel kunt verwachten? Denk aan indie en folkmuziek van de Snow Coats, de vrije vogels van The Dawn Brothers en de melodieuze gitaarmuziek van Naïve Set. En ken je Money & The Man? Dit zijn twee jonge mannen die in hun muziek beïnvloed worden door blues, indie en rock ‘n’ roll. Dee komende periode worden er nog veel meer bands bekend gemaakt.

En meer..

Foenix Kringloop en Reïntegratie maakt het festivalterrein voor jou en je vrienden extra knus en comfortabel. Geen last van een houten kont, want je kunt neerploffen op de lekkere banken en stoelen. En ben jij ook zo gek op het heerlijke eten van Eigen? Dat komt goed uit! Tijdens BinnestenBuiten zorgen zij voor het fijnste festivalfood. En Hopdonders zorgt voor de lekkerste speciaalbiertjes.

Help mee

Om de bezoeker te betrekken bij de organisatie, is BinnensteBuiten een crowdfunding actie gestart. Zo krijgt het festival een steuntje in de rug, en jij, naast een tof festival, ook nog één van de BinnensteBuiten bedankjes. Het gaat goed met de actie, de helft van het bedrag is binnen maar een steentje bijdragen is dus nog steeds mogelijk en welkom! Kijk op de facebookpagina hoe jij kan helpen, of stuur een mail naar binnenstebuiten@lisajansen.nl.

Meer informatie

Wil je meer informatie? Kijk dan op www.facebook.com/festivalbinnenstebuiten voor het programma.  De toegang tot het festival is gratis.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?