Festival Mondial Apeldoorn

8 september 2012, van 11:00 tot 17:00, Oranjepark

Door Nataliefde

Marja van Luttikhuizen

Festival Mondial is een interculturele markt m.m.v. 29 organisaties ontwikkelingssamenwerking/mensenrechten. Ook een doorlopend cultureel programma met o.m.: (wereld)muziek, dans, workshops. Heerlijke hapjes en drankjes uit de wereldkeuken. Daarnaast een speciaal Kinderplein met leuke activiteiten, w.o. workshops, Johan de circusknecht met z’n draaimolen-fiets, Springkussen en Kinderprijsvraag. Deze mondiale happening heeft plaats in het Oranjepark.

Live dance act in zijn puurste vorm- is aankomende zaterdag de afsluiter van Festival Mondial Apeldoorn 2012. Tussen 15.45 en 16.45 uur bezet RAMM het hoofdpodium in het Oranjepark.

Zonder gebruik te maken van elektronische apparatuur, effecten of samples creëert het viertal  een nieuwe vorm van dancemuziek. Improvisatie, originele grooves en dampende beats zijn de ingrediënten. Met hun opzwepende muziek weten ze elk publiek in de ‘dans modus’ te krijgen.  Bezetting RAMM: Michiel Teijgeler (didgeridoo), Koko Lawson (djembé), Yannick van ter Beek (conga’s), Erwin Konink (drumkit).

Gratis toegang.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?