Films deze week in première bij JT Apeldoorn: Epic 2D & 3D (NL)

27 mei 2013 - 2 juni 2013, van 00:00 tot 23:59, JT Bioscopen

Door Agenda

Animatiefilm van de maker van Ice Age over een tienermeisje dat een magisch bos van de ondergang moet redde. Het Bladervolk wil hun verborgen wereld beschermen tegen de vernietigende Boggans. Als de tiener MK op magische wijze naar deze samenleving wordt getransporteerd zal ze moeten samenwerken met een bont gezelschap om hun wereld te redden – en die van ons.

Fast & Furious 6 ( Men Night uitverkocht in 2 bioscoopzalen)!
Zesde deel in de Fast & Furious-reeks waarin Dom en Brian naar Europa afreizen om de strijd aan te gaan met een criminele organisatieDom, Brian en de rest van het team hebben $100 miljoen overgehouden aan hun succesvolle overval in Rio de Janeiro. Ze zijn nog steeds voortvluchtig en wonen nu verspreid over de hele wereld. Ondertussen is agent Luke Hobbs een internationale criminele organisatie op het spoor, onder leiding van Owen Shaw. Wanneer Hobbs ontdekt dat Doms doodgewaande voormalige vriendin Letty de rechterhand is van Shaw, schakelt hij de hulp in van Dom en zijn team. Ze reizen af naar Europa om in de straten van Londen de strijd aan te gaan met deze meedogenloze criminelen.

Evil Dead
In Evil Dead gaan vijf twintigers naar een houten hutje in de donkere bossen. Als ze het Boek des Doods ontdekken, gebeuren er rare dingen. Door het voorlezen van de tekst roepen ze boze demonen op, die vlakbij het hutje verblijven. Deze demonen nemen succesvol de lichamen van de jongeren over, totdat er nog één iemand overblijft die klaar is om te vechten om te blijven overleven.

SPECIALS
Comedynight: The Hangover 3 Datum: 29 op 30 mei! 00.03 uur.De drie vrienden Phil, Alan en Stu gaan nog één keer terug naar Las Vegas om daarmee hun verleden voorgoed achter zich te laten. Dit keer staat er geen vrijgezellenavond of huwelijk op het programma dus kan er niks misgaan voor de ‘Wolfpack’.. Of toch wel? Speciaal voor alle trouwe Hangover fans kun je The Hangover 3 in de nacht van woensdag 29 op donderdag 30 mei om 00.01 uur al bekijken tijdens de nachtelijke première.

Iedere 2 weken Sneak Preview.
Dinsdagavond om 21.00 een voorpremière van een onbekende film. Ga jij graag naar de film? Maar heb je de meeste films al gezien? Dan is de Sneak Preview echt iets voor jou. Tijdens de Sneak Preview draaien wij altijd een film die nog niet in première is gegaan. Dus een film die je nog niet gezien kan hebben. De volgende Sneak is op dinsdag 21 mei om 21.00 uur.   Peuter- en kleutervoorstelling: Sprookjesboom de Film. Gaat het de Sprookjesbosbewoners, Roodkapje, Wolf, Assepoester, Reus en Klein Duimpje, lukken om weer terug te komen in het Sprookjesbos? Kom het op zondagochtend 2 juni vanaf 11.00 uur zelf bekijken tijdens de volgende peuter- en kleutervoorstelling met Sprookjesboom de film.

Over de filmRoodkapje, Wolf, Assepoester, Reus en Klein Duimpje uit het Sprookjesbos belanden per ongeluk in het onbekende Winterland. De bewoners willen heel graag terug naar huis, maar daarvoor moeten ze eerst vijf kristallen vinden. Tijdens deze zoektocht probeert Heks daar een stokje voor te steken. Gaat het de Sprookjesbosbewoners lukken om weer terug te komen in het Sprookjesbos?Over de peuter- en kleutervoorstelling
Een peuter- en kleutervoorstelling is een heel geschikte manier om je kinderen met een bioscoop kennis te laten maken. Het geluid staat niet al te hard en ook het licht is gedimd, zodat de zaal niet helemaal donker is. Ook is er ranja en wat lekkers. Na afloop van de film krijgen alle kinderen een bioscoopdiploma mee naar huis.

Kaarten
Kaartjes kosten slechts € 6,50,-* per stuk en er mag per kind één ouder gratis mee! Je kunt uitsluitend kaarten voor de voorstelling reserveren. Kaarten dienen aan de kassa bij de bioscoop te worden betaald.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?