Filosofische VegaVrijdag over dierentalen bij Keizerskroon

16 september 2016, om 18:00, Hotel De Keizerskroon, Koningstraat 7, Apeldoorn, €36,-

Door Agenda

Al bijna 2 jaar organiseert het vrijwilligersinitiatief VegaVrijdag vegetarische en veganistische restaurantavonden in Apeldoorn en omstreken. Er is altijd veel belangstelling voor deze avonden. Op 25 augustus was de speciale VegaDonderdag in proef-locaal het Achterom binnen enkele uren volledig volgeboekt. Op vrijdag 16 september wordt de volgende VegaVrijdag georganiseerd in toprestaurant Bilderberg Hotel De Keizerskroon.

Deze keer is er een exclusief viergangendiner voor €36,– per persoon, naar keuze vegetarisch of veganistisch. Daarnaast is er een boeiende lezing over dierentalen door Eva Meijer. Deze veelzijdige dame is beeldend kunstenaar, filosoof, schrijver en singer-songwriter. Zij studeerde cum laude af in de wijsbegeerte en ze promoveert nu op het onderwerp politieke dierenstemmen. Haar debuutroman Het schuwste dier verscheen in 2011 en werd genomineerd voor de Academica Literatuurprijs, de Gouden Boekenuil en de Vrouw&Proza DebuutPrijs.

Wie belangstelling heeft voor deze filosofische VegaVrijdag is van harte welkom. Aanmelden kan op informatie@vegavrijdagrestaurants.nl.

Filosofische VegaVrijdag met lezing over dierentalen door Eva Meijer

Datum: 16 september 2016, inloop: 18.00 – 18.30 uur

Locatie: Hotel De Keizerskroon, Koningstraat 7, 7315 HR Apeldoorn

Reserveren: informatie@vegavrijdagrestaurants.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?