Five Kings

9 oktober 2016, van 16:00 tot 18:00, Bluescafe, Nieuwstraat 74a, Apeldoorn, Vrij toegang

Door Agenda

Five Kings, vijf muzikanten uit het noorden. Die hun ervaring, zowel nationaal als internationaal, gebundeld hebben. Voeg daar een uitgekiende setlist aan toe, waarbij meerdere doelgroepen zichzelf mee identificeren, dit alles gebracht met de juiste sounds en energie….. Ladies and gentlemen! THE FIVE KINGS!!

In hun korte bestaan laten ze hun sporen reeds na, lees hieronder de recensies, dit zegt meer dan wervende teksten van de band zelf.
Recensies o.a.:
Bluesmagazine:
“Daarna de afsluiter van de avond Five Kings. Zanger Marcel K, basgitarist Ebbo, drums Jaap, Hammond Marcel M en gitarist Jan Marcel hebben door de jaren heen een schat van ervaring opgedaan in optredens zowel in Nederland als in het buitenland en deze ervaring is zeer goed te zien op het podium. De openingstune waarmee de band zichzelf aankondigt is op een dusdanige manier in elkaar gezet dat je niet anders kunt verwachten dan vuurwerk. De heren lieten horen dat ze verschillende stijlen meester zijn en het publiek vond het geweldig. Ook hier werd een toegift gevraagd én gespeeld en de bezoekers gingen moe maar zeker voldaan naar huis.”

Organisatie Blues Aan De Runde:
“Als afsluitende band op Blues Aan De Runde stond Five Kings: “in the Shadow of the Blues” op de planken. Dat deze heren samen al meer dan 250 jaar muziekervaring hebben bleek ook wel! Vanaf het eerste nummer knalde de rauwe Blues/ Rock energie de zaal in en pakten ze het reeds opgezweepte publiek naar nog hogere sferen! De strakke begeleiding en de chemie op het podium zorgde voor heerlijke Blues/ Rock sound en vibe. Het publiek danste volop en genoot met volle teugen! Menig zweetdruppel werd verloren op zowel het podium als in de zaal. De invloed van grootheden Joe Bonamassa en Wayne Shepherd was zeer herkenbaar bij de Five Kings. Een genot om naar te kijken en te luisteren. Bij het spelen van de toegift ging het dak er bijna letterlijk af .”
Aanvang 16.00 uur vrij toegang.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?