Flexwerk experiment Zwitsal LAB

11 oktober 2013, van 09:00 tot 19:00, Voormalig Zwitsalterrein

Door Randy Gasper

A.s. vrijdag 11 oktober zal het Zwitsal LAB geheel in het teken staan van werk. Diverse Apeldoornse ondernemers en netwerkclubs komen een dag flexwerken. Deze deelnemers combineren hun werk met interessante en inspirerende co-creatie sessies, cases en ontmoetingen. Ook staan er voor werkzoekenden in de regio Stedenvierkant een groot aantal professionele, onafhankelijke coaches klaar voor iedereen die vragen op gebied van werk vinden wil bespreken en zijn er interessante workshops. Denk aan NLP, EFT, het optimaliseren van je CV of informatie over een carrièreswitch.

Flexwerken

Kan of wil je niet deelnemen aan één van de bovenstaande experimenten, dan is er ook ruimte om gewoon te flexwerken. In een bruisende omgeving met kans op aanspraak en nieuwe ontmoetingen, kan je tegelijkertijd lekker bezig zijn met je eigen werk. Er staan tafels en stoelen, er is stroom geregeld en men kan beschikken over WiFi.

Netwerkborrel met Veluwse Schavuyt

Na een dag vol inspiratie en hard werken eindigt de dag om 16.00 met een netwerkborrel die mede mogelijk gemaakt wordt door de Veluwse Schavuyt. Alle deelnemers, relaties en de rest van (ondernemend) Apeldoorn is meer dan welkom om een lekker Apeldoorns pilsje te komen meepakken in de bijzondere loods naast de splinternieuwe brouwerij.

Kom gerust langs

Altijd al eens willen zien wat de kansen zijn met het voormalig Zwitsalterrein? En toch niets willen missen van je werk? Kom dan werken tijdens Zwitsal LAB. Iedereen is welkom. Meer informatie vind je hier op Facebook.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?