Forest Jazz Band en gastbassist Henk Haverhoek in (jazz)cafe De Harmonie te Laag Soeren

25 maart 2018, om 15:00, Hotel Restaurant De Harmonie, Harderwijkerweg 35, Laag Soeren

Door Agenda

De Forest Jazz Band kan er niet genoeg van krijgen om de jazzliefhebbers in Laag Soeren en verre omgeving een plezierige swingende middag te bezorgen. De try outs van de band in 2017 waren een succes na een “radiostilte”van de Stichting Jazzsociëteit Laag Soeren van vele jaren.

Door ruimte gebrek en teruglopende belangstelling was de Stichting Jazzsociëteit Laag Soeren gestopt met de jazzconcerten en het internationale Laag Soeren Jazz Festival. Het lijkt er op dat een vaste kern van jazzliefhebbers de weg naar Jazzcafe De Harmonie weer weet te vinden.

In 1977 vonden de eerste concerten plaats toen de Forest Jazz Band werd opgericht en huisorkest van de Stichting Jazzsociëteit Laag Soeren werd. In de loop der jaren werden honderden jazzconcerten en 23 Jazzfestivals op de Jutberg georganiseerd. In 2017 bestond de Forest Jazz Band 40 jaar en heeft dat gevierd met een aantal optredens om de classic jazz te promoten.

Dus zondagmiddag 25 maart is het weer zover.

De band speelt met de wereldbekend bassist Henk Haverhoek als gast,die met bijna alle jazz grootheden heeft gespeeld,zoals Dexter Gordon,Frank Rosolono,Benny Baily,Max Roach,Art Taylor,Joe Pass,Freddy Hubbard,Lee Konitz,Thad Jones,Ben Webster,Toots Thielemans etc,etc.

De Forest Jazz Band trapt om 15.00 uur af op zondagmiddag 25 maart
In Hotel Restaurant De Harmonie
Harderwijkerweg 35
6957 AB
Laag Soeren

De entree is vrij!!!

(Er is een uitstekende keuken bij het alom bekende Restaurant De Harmonie!)

Graag tot ziens op 25 maart.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?