FOTO-EXPOSITIE MOMENTS VAN ANIS WATERREUS

12 juli 2018 - 30 juli 2018, CODA Museum, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn

Door Agenda

FOTO-EXPOSITIE MOMENTS VAN ANIS WATERREUS HELE MAAND JULI IN CODA CENTRALE BIBLIOTHEEK TOONT

t/m 30.07.2018 | Vosselmanstraat 299, Apeldoorn  | gratis toegankelijk tijdens reguliere openingstijden

De foto-expositie Moments van fotograaf Anis Waterreus is de hele maand juli te zien in CODA Centrale Bibliotheek. Waterreus: “Mijn broodtrommel en de camera, dat is het enige dat ik nodig heb”.

Anis Waterreus (1979, Barneveld) fotografeert pas drie jaar. Hij beleefde in eerste instantie veel plezier aan het fotograferen met zijn mobiele telefoon. Om steeds betere foto’s te kunnen maken en zichzelf te ontwikkelen als fotograaf kocht hij op enig moment een professionele fotocamera. Voor zijn werk als stukadoor reist hij veel door Oost- en Noord-Nederland. Op weg naar een klus neemt hij steevast de route binnendoor om het landschap vast te kunnen leggen.

Landschappen, bloemen, natuur maar ook ‘urban photography’ hebben zijn interesse waarbij Waterreus ernaar streeft een zo breed mogelijk spectrum aan fotografiegenres onder de knie te krijgen. Zijn foto’s van de Gasterse duinen en het Nationaal Park Drents-Friese Wold zijn dan ook prachtig. Waterreus wordt inmiddels regelmatig gevraagd om voor kranten en tijdschriften te fotograferen. Eervolle vermeldingen kan hij noteren van onder andere Fuijifilm en het vakblad Zoom. Ook worden zijn foto’s getoond bij artikelen over fotografie. Anis Waterreus is een drukbezet man: de bouw trekt tenslotte ook weer aan. Maar het liefst maakt hij foto’s waar iedereen van kan genieten. En dat kan de hele maand juli in CODA Centrale Bibliotheek (gratis toegankelijk tijdens reguliere openingstijden).

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?