Fotografe Janet de Graaf exposeert

1 december 2014 - 31 december 2014, van 00:00 tot 23:59, CODA Centrale Bibliotheek

Door Agenda

CODA Centrale Bibiotheek

Expositie United Colors of Burano | 01.12 t/m 31.12.2014 | CODA Centrale Bibliotheek

Het project United Colors of Burano bestaat uit ruim 300 kleine foto’s waaruit meerdere collages zijn samengesteld. Burano is een zeer kleurrijk eilandje in de lagune van Venetië. Janet de Graaf exposeert in december in CODA Centrale Bibliotheek aan de Vosselmanstraat. Tijdens openingstijden te bezichtigen. Deze expositie is nog tot en met 31 december in CODA Centrale Bibliotheek te bekijken; de toegang is gratis.

Het eiland Burano staat bol van grappige kleurrijke details die Janet de Graaf met haar fotografie wil overbrengen. In tegenstelling tot haar andere fotografieprojecten zijn in United Colors of Burano vrijwel geen mensen afgebeeld. De Graaf rondde in 2008 een opleiding fotoreflectie af aan de fotovakschool in Amsterdam. Sinds die tijd houd zij zich bezig met autonome fotografie en verzorgt zij lezingen en mentoraten (workshops) in de fotografie. In deze mentoraten is vooral aandacht voor de inhoud van het beeld in relatie tot de vorm. United Colors of Burano staat beslist garant voor veel kijkplezier.

United Colors of Burano is tot en met 31 december tijdens reguliere openingstijden te bekijken in CODA Centrale Bibliotheek, Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn. Kijk voor openingstijden op www.coda-apeldoorn.nl.

Meer informatie over Janet de Graaf is te vinden op www.janetdegraaf.com.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Tentoonstelling

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?