Frankie B Boy and Friends

7 februari 2015, om 22:00, Bluescafé Apeldoorn

Door Agenda

www.franky-b-boy.com
Blues with a Bite. De mannen in de band zijn special friends door de jaren heen en hebben hun sporen al ruimschoots verdiend in de muziekwereld.
Frank: ‘Muziek is altijd al mijn ding geweest en van kinds af aan zing ik in bands, projecten en meer. Heb veelal covers gezongen, maar heb me toch min of meer toegelegd ook op eigen nummers.
Portugal was eigenlijk de druppel, dat ik die nummers doe toen ik 2 jaar geleden gevraagd werd in een bar door een producer om een aantal songs op te nemen, wat als resultaat mijn eerste EP werd met drie eigen songs. Dit was meer bedoeld om te kijken of men de nummers leuk vond, en dat bleek zo te zijn. Ik speel dus ook solo en duo giggs, voornamelijk in Portugal.
Met de band speel ik Blues with a howling Bite, dat wil zeggen stevig en met randjes naar andere muzieksoorten als rock,funk, soul en gospel.
Vorig jaar heb ik een album gemaakt wat goed is ontvangen. Het album staat op ITunes en draagt de titel: Bluesy Joint -Franky B. Boy &Special Friends. Het album is gemaakt bij Rob Orlemans en bevat singersongwriter nummers met een bluesey, jazzy en funky items en is dus erg divers. Dat kan ook met deze mensen, en zorgt er meteen voor dat een avond bol staat van diversiteit, waar menig danspasje zal worden gezet. Originals en classics dus kan je wel zeggen, en dat is een goede combi blijkt. Mijn friends zijn mensen door de jaren heen uit bands en gewoon friendship. De bezetting is niet altijd dezelfde dus, maar staat altijd garant voor een goede avond.Dit maal zijn we in de volgende line up:

Franky B Boy-Vocals and ac, guitars,
Ruud Huhll-drums, Hans Wielaert-bass
Randy Klouwer-sax,
Fat Harry-guitars,
Bas Kleine-bluesharp.
Het word weer een feestje. Meer info op www.franky-b-boy.com of Franky B Boy op Facebook.’
Aanvang 22.00 uur entree 5,-

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?