Fred Delfgaauw – Wachtkamer van de Liefde

22 oktober 2015 - 18 september 2015, om 20:00, Hanoszaal

Door Redactie

In de wachtkamer van de liefde zitten kleurrijke personages

In de Wachtkamer van de liefde raak je niet uitgesproken. Fred Delfgaauw creëert op zijn unieke manier kleurrijke personages die allemaal hun eigen verhaal hebben over de grote zoektocht naar de grote liefde. Eigenlijk is dit het verhaal over de zoektocht naar de reden van ons bestaan, want zonder liefde, geven en ontvangen, lijkt het leven behoorlijk zinloos. Toch? Wachtkamer van de liefde is een echte Delfgaauw-productie: ontroerend en humoristisch, tragisch en hilarisch. En altijd weer verrassend.

Een gezelschap in zijn eentje

Fred Delfgaauw staat al ruim 35 jaar op het toneel. Zijn eigen unieke theaterstijl is een wonderlijke samensmelting van meerdere disciplines. Elke keer anders, steeds weer verrassend, maar altijd typisch Delfgaauw. Of, zoals Herman van Veen het ooit verwoorde: ”Delfgaauw is een gezelschap in zijn eentje.” Humor en ontroering liggen in zijn aangrijpende voorstellingen altijd pal naast elkaar.

Een tragikomische zoektocht naar de liefde

In Wachtkamer van de liefde wordt een universele ervaring geschapen van de zoektocht naar de liefde, een zoektocht in vele verschijningsvormen. Soms tragisch, soms komisch, vaker tragikomisch, hilarisch en schrijnend en altijd herkenbaar. En typisch Delfgaauw, waar het publiek steeds weer wordt verrast en op een ander been gezet.

Fred Delfgaauw heeft de afgelopen jaren veel voorstellingen gemaakt in samenwerking met andere artiesten en schrijvers, zoals Sjaak Bral, Bart van den Brink en meerdere solotalenten. Wachtkamer van de liefde is een solovoorstelling waar verschillende collega’s uit het theatervak aan hebben meegeschreven. Zo hebben Paul van Vliet, Hans Dorrestein, Freek de Jonge, Jeroen van Merwijk, Sjaak Bral en Rob Bloemkolk meegeschreven. Hierdoor zit Wachtkamer van de liefde boordevol kleurrijke personages die Fred stuk voor stuk tot leven laat komen.

De pers over Wachtkamer van de liefde:
“Delfgaauw speelt adembenemend. Hoogtepunt is het gesprek met de Siamese tweeling, een pop met twee bovenlijven. Technisch ronduit meesterlijk en bovendien erg grappig. Ga kijken. U heeft een topavond!” (Scènes)

Donderdag 22 oktober, 20:00 uur
Hanoszaal
Kaarten € 18,50

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?