Gaming Day voor jong en oud

28 oktober 2017, van 13:00 tot 20:00, Real-X, op Zwitsal Apeldoorn Noord aan de Vlijtseweg 148, Apeldoorn

Door Agenda

Op zaterdag 28 oktober wordt er in Real-X fun-/skatepark & shop een Gaming Day georganiseerd die gratis toegankelijk is voor jong en oud. Bezoekers kunnen dan spelen op nieuwe arcade machines, zoals de Japanse Rythm Games Groove Coaster 3 -waarvan er maar één in Nederland is- of de Future TomTom, een hypermoderne, interactieve videogame.

Naast de retro flipperkasten, Photoplay, Pacman, Racing arcade games en Dario Burst, kunnen er diverse spellen gespeeld worden op de Playstation, SNES, Nintendo Switch, WiiU, etc. Met de wedstrijden Super Smash Bros, Pokkèn, Dance Dance Revolution (ITG-4p) en een Game of Skate voor de skateboarders kunnen mooie prijzen worden gewonnen.

Wie het best verkleed komt in Cosplay of Halloween stijl, kan ook een leuk prijsje winnen. Tussen 13:00-20:00 uur is iedereen welkom om te komen spelen in Real-X op Zwitsal Apeldoorn Noord aan de Vlijtseweg 148 in Apeldoorn. Entree is gratis. Meer informatie op www.real-x.org, facebook: Real-x Skatepark of op Instagram: realx_skatepark.

 

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?