Gare du Nord

10 oktober 2014, om 21:00, Gigant

Door Redactie

Gare du Nord

In oktober 2014 start Gare du Nord met de clubtour Undressed. Gare du Nord komt op vrijdag 10 oktober naar Gigant. De urban-jazz band won goud en dubbel platina met hun albums en zet zowel clubs als theaters op hun kop. Met een mix van jazz, blues en soul is Gare du Nord uitgegroeid tot een vaste waarde in de Nederlandse muziekwereld. Zo weten ze keer op keer uitverkochte zalen te trekken. De deuren gaan om 20:30 open en het progamma begint om 21:00 uur. De toegang is €20,00/€18,00 (Vrienden van Gigant).

Gare Du Nord startte ooit als studio concept. Lange tijd wilden ze het geluid van de studio en van de platen zo perfect mogelijk live reproduceren. Dat liet weinig ruimte voor spontaniteit en improvisatie in the heat of the moment. “We zijn op ons best op het podium, niet in de studio”, aldus Gare du Nord.

De band treedt tijdens deze clubtour aan in een sterk herziene bezetting. Vertrouwde gezichten zoals Dorona Alberti, Aron Raams, Frank Montis, Floris van der Vlugt, Guido Nijs, Marc Schenk en Guus Bakker vormen samen een energiek groovende live band. Je kunt gerust zeggen dat Gare du Nord tot aan de top van de hedendaagse Nederlandse jazzscene behoord.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?