Gave dingen doen

27 februari 2013 - 7 februari 2013, om 19:00, Klein Berlijn

Door Redactie

Het is alweer even geleden dat de eerste Gave Dingen Doensessie in Apeldoorn plaatsvond, namelijk 24 oktober. Maar een nieuw jaar, nieuwe kansen en ook nieuwe GDD sessies in 055.
Qua team is er eea veranderd: Thomas Boelaars is naar het team van Deventer gegaan en Sandra Weijers is de nieuwe enthousiasteling. Als er nog iemand interesse heeft om ons te komen versterken, laat het dan weten.
27 februari gaan we de 1e Gave Dingen Doensessie weer houden. En erg tof om nu al te melden, is dat we de sessie gaan doen bij Klein Berlijn! Jeanine heeft destijds haar idee over Klein Berlijn gepitched en inmiddels is haar droom een mooie realiteit. Check http://www.facebook.com/kleinberlijnapeldoorn
Dus heb je weer zin in een zinderende, laagdrempelige creatieve avond? Meld je dan aan voor de sessie van 27/2 als pitcher of als deelnemer.
Pitcher worden?
Heb je een idee hebt dat al heel lang in je hoofd zit, maar loop je telkens vast en weet je niet welke stappen je moet nemen om te veranderen (bijvoorbeeld de stap naar ondernemerschap, een idee, een droom of een plan op een ander gebied)? Neem dan uiterlijk 7 februari contact op via apeldoorn@gavedingendoen.nl Ken je iemand anders, laat het ons dan ook weten. Spread the word 😉
Deelnemen?
Lijkt het je wat om als deelnemer mee te doen, dan ben je van harte welkom en kun je jezelf aanmelden via http://www.gavedingendoen.nl/events/27-februari-gave-dingen-doen-apeldoorn/
Locatie/tijdstip?
Gave Dingen Doen Apeldoorn kan rekenen op de gastvrijheid van Klein Berlijn aan de Hoofdstraat 34 in hartje Apeldoorn. Je bent welkom vanaf 19.00 en het zal tot ongeveer 22.30 duren. Uiterlijk 1 week voor de sessie maken wij bekend wat het programma van de avond wordt.
Kijk op  www.gavedingendoen.nl voor meer informatie over Gave Dingen Doen. Vragen? Let us know via apeldoorn@gavedingendoen.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?