Gave Dingen Doen

24 oktober 2012, van 19:45 tot 22:00, Wilhelmina Druckerstraat 415

Door Redactie

Gave dingen doen en vervolgens je ideeën en enthousiasme met anderen. Klinkt gaaf en daarom is er binnenkort een eerste Gave Dingen Doen sessie in Apeldoorn. Een sessie als deze is een zinderende, laagdrempelige creatieve avond die inmiddels in veel andere steden al een groot succes is en bovendien niks kost. Jij deelt, anderen delen en uiteindelijk krijg je krijg er een avond vol energie en inspiratie, nieuwe contacten en “food for thought” voor terug.

Gave dingen delen
Het concept is simpel. Apeldoorners konden zich onlangs aanmelden als pitcher of als deelnemer. De pitcher vertelt aan de groep deelnemers zijn idee en stelt aan het eind van zijn verhaal een concrete hulpvraag. Daarna komt de groep aan bod en de creativiteit op gang. De Apeldoornse initiefnemers Paul ten Donkelaar en Thomas Boelaars leiden de avond en maken gebruik van verschillende werkvormen, waardoor deelnemers en pitchers uiteindelijk met veel concrete ideeën en energie naar huis gaan.

Deelnemen
Lijkt het je wat om als deelnemer mee te doen, dan ben je van harte welkom en kun je jezelf hier aanmelden. Zoals gezegd zijn er geen kosten aan verbonden, maar we waarderen het wel als je iets te drinken of te eten mee wilt nemen. Uiterlijk 1 week voor de sessie maakt de organisatie bekend wat het programma van de avond wordt.

Kijk op www.gavedingendoen.nl voor meer informatie over Gave Dingen Doen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?