Geboortefeest

20 mei 2012, van 11:00 tot 17:00, Kinderboerderij De Maten

Door Nataliefde

Apeldoorn Direct

Op zondag 20 mei wordt het jaarlijkse geboortefeest gevierd bij Kinderboerderij de Maten. Iedereen is van 11:00 tot 17:00 uur van harte welkom op de kinderboerderij aan de Pallietergaarde 25.

Voor zowel jong als oud worden leuke activiteiten georganiseerd. Je kunt tijdens het geboortefeest voor een klein bedrag van allerlei attracties gebruikmaken. Zo staan onder andere de pony’s klaar om een ritje mee te maken en op het springkussen kunnen de kinderen zich uitleven. De hele dag zijn er dierverzorgers aanwezig die uitleg geven over de dieren van de kinderboerderij. Er zijn steltlopers en om 13.00 uur is er een voorstelling van “Theatergezelschap met een Staartje” en zijn er diverse kraampjes met leuke spullen. De entree voor het geboortefeest is gratis. De attracties worden betaald met muntjes, de muntjes zijn verkrijgbaar bij het winkeltje op de boerderij. Eén muntje kost € 1.00.

Adoptie dieren

Vanaf 14 mei 2012 kunnen belangstellenden de kinderboerderij steunen door een diersoort te adopteren. De kinderboerderij heeft de steun hard nodig nu er bezuinigd moet worden. Te adopteren dieren zijn bijvoorbeeld een grote of een kleine ezel, een pony, een kip of een konijn. Een diersoort kan meer malen worden geadopteerd en blijft eigendom van de kinderboerderij. Adoptiebaasjes ontvangen na het adopteren een echt adoptiecertificaat. Ook worden ze gedurende het jaar op de hoogte gehouden van het wel en wee van de adoptiedieren. Meer informatie over de adoptie van dieren is te vinden op: http://www.accres.nl/kinderboerderijen/kinderboerderij-de-maten/steun-de-kinderboerderij-en-adopteer-een-dier/.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?