Geert Mak signeert

17 november 2012, van 16:00 tot 17:00, Nawijn & Polak

Door Redactie

Nawijn & Polak

Zaterdag 17 november van 16.00 tot 17.00 uur komt Geert Mak zijn nieuwe boek Reizen zonder John. Op zoek naar Amerika bij ons signeren. Iedereen is van harte welkom.

Altijd al was Amerika een ‘geheime liefde’ voor Geert Mak. Bijna ieder jaar reisde hij er rond, als journalist en zomaar, als toeschouwer en luisteraar. Het land hield hem een spiegel voor waarin hij Europa en Nederland telkens weer met een nieuwe blik kon bekijken.

Geert Mak – gevierd en geliefd chroniqueur van Amsterdam (De engel van Amsterdam, Een kleine geschiedenis van Amsterdam) van Nederland (Hoe God verdween uit Jorwerd, De eeuw van mijn vader) en van Europa (In Europa) – deelt zijn liefde voor en kennis over Amerika met ons in zijn nieuwste boek.

Hij volgt daarin het spoor van de legendarische schrijver John Steinbeck, die in het najaar van 1960 met zijn poedel Charley een ontdekkingsreis maakte dwars door het toenmalige Amerika. Zijn tocht beschreef hij in de klassieker Reizen met Charley. Geert Mak maakte diezelfde reis, precies vijftig jaar later.

17 november van 16.00 tot 17.00 uur

Nawijn&Polak

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?