Gemeente nodigt bewoners uit voor Toekomst Festival Apeldoorn

1 juli 2014, van 17:00 tot 22:00, Oranjepark, Apeldoorn

Door Redactie

Medea

 

Meedenken en meepraten over de toekomst van Apeldoorn. Daar gaat het om tijdens het Toekomst Festival Apeldoorn dat de gemeente op 1 juli organiseert in het Oranjepark. Het programma ligt in handen van Apeldoornse ondernemers, inwoners en organisaties. In drie tenten met de titels: ’de stad van toerisme’, ‘de stad van initiatief’ en ‘de stad van innovatie’ gaan zij het gesprek aan met Apeldoorners en met het gemeentebestuur.

Inwoners, ondernemers, instellingen en liefhebbers van Apeldoorn zijn van harte uitgenodigd om tussen 17.00 uur en 22.00 uur mee te praten. Aanmelden kan per e-mail trendconferentie@apeldoorn.nl.

Wat maakt onze stad bruisend en creatief. Hoe krijgen we meer toeristen in onze stad? En welke nieuwe technieken gebruikt het Apeldoornse bedrijfsleven? Onderwerpen die in de tenten aan de orde komen. Het gemeentebestuur (gemeenteraad en college van burgemeester en wethouders) heeft 1 juli niet alleen een luisterend oor, maar doet ook mee aan de discussie. Het Nationaal jeugdorkest zorgt deze avond voor de muziek.

In november 2013 werd de Trendconferentie georganiseerd, waar deskundigen op het gebied van marketing, toerisme en stedelijke ontwikkeling nationale en internationale trends schetsten en hoe Apeldoorn daar bij kan aanhaken. Bij het Toekomst Festival geeft de gemeente Apeldoorners de gelegelenheid om op geheel eigen wijze invulling te geven aan de vier strategische doelen van Apeldoorn; comfortabele gezinsstad, toeristisch toplandschap, innovatieve economie en duurzaamheid. De uitkomsten van beide evenementen worden meegenomen in de toekomstagenda voor Apeldoorn.

Meer informatie over het programma is te vinden op www.apeldoorn.nl/toekomst.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?