Genoeg redenen om naar de Aventus informatiemarkt te komen op

10 juni 2015 - 29 mei 2015

Door Redactie

“Hier ben je geen nummer. Leraren kennen je en je krijgt persoonlijke aandacht van ze”. Dit was voor Esmee (3e-jaars student Onderwijsassistent) een belangrijke reden om naar Aventus te gaan. Wat is jouw reden, wat is jouw talent? Welke middelbare beroepsopleiding kies jij? En hoe maak je zo’n keuze eigenlijk? Kom daarom naar de informatiemarkt van Aventus.

Op woensdag 10 juni, van 16.30 uur tot 19.30 uur, organiseert Aventus een informatiemarkt in Apeldoorn. De deuren van het schoolgebouw zijn dan geopend voor toekomstige studenten en hun ouders/verzorgers. Bezoekers kunnen terecht voor informatie over onderstaande mbo-opleidingen van Aventus. Ook is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een beroepskeuzetest en kunnen potentiële studenten zich alvast digitaal aanmelden voor de opleiding van hun keuze.

- Economie en Ondernemen
- Gezondheidszorg en Welzijn
- Techniek
- Mobiel
- Horeca, Toerisme & Recreatie
- Entreeschool
- Aventus Lyceum (mavo, havo en vwo voor volwassenen)
- Laboratorium

De Aventus locaties in Deventer (Middelweg en Snipperlingsdijk) en Zutphen (Stationsplein en Dreef) zijn op 10 juni ook geopend voor bezoekers. Deze informatiemarkt is met name bedoeld voor de vmbo- en havo leerlingen die nog niet goed weten welke opleiding ze willen gaan volgen na hun eindexamen. Zij kunnen in persoonlijke gesprekken met docenten hun laatste prangende vragen stellen over een toekomstig beroep of opleiding. Ook kunnen zij informatie inwinnen over de doorstroommogelijkheden van het mbo naar het hbo.

Voor meer informatie over deze informatiemarkt kun je terecht op de website www.aventus.nl of bellen met het Service- en Informatiepunt van Aventus, telefoonnummer 0800 – 444 5555 (gratis).

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?