Gevarieerd muziekoptreden SPMA in CODA Auditorium

17 november 2012 - 8 november 2012, om 14:00

Door Redactie

Op zaterdag 17 november zal Samenwerkende Particuliere Muziekdocenten Apeldoorn (SPMA) weer een gevarieerd muziekoptreden verzorgen het Auditorium van CODA.

Er treden leeerlingen op van de docenten Alinde Vrolijk (zang), Diana Vredenberg (lichte muziek), Loes Hartjes (blokfluit), Janice Walker (viool), Baukje van Schie (viool), Yolande Nijman (piano) en Karin Volmer (piano). Het zal een afwisselend programma worden met muziek van klassiek tot populair door leerlingen van heel jong tot volwassen.

Het concert begint om 14.00 uur en wordt deze keer gegeven in CODA Auditorium. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om gratis te komen luisteren.

SPMA
De SPMA, Samenwerkende Particuliere Muziekdocenten Apeldoorn is een groeiende groep particuliere gediplomeerde muziekdocenten. Er worden instrumentale en vocale lessen aangeboden. De docenten werken ook onderling samen, bijvoorbeeld in ensemblespel. Voor meer informatie over SPMA kunt u kijken op www.spm-a.nl
De SPMA bestaat dit seizoen inmiddels 20 jaar! Op 20 april 2013 zal dit gevierd worden in CODA met o.a. een marathonoptreden van veel leerlingen en docenten. U zult hier nog meer van horen en lezen.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?