Gevarieerd programma StadsOase op zondag 10 augustus

10 augustus 2014, van 12:00 tot 20:00, Cultuurkwartier

Door Redactie

© StadsOase

Apeldoorn lijkt steeds enthousiaster te worden van de StadsOase op het Cultuurplein. De afgelopen vier edities van dit minifestival werden elke keer in steeds grotere getale bezocht. Organisator Gigant gaat op zondag 10 augustus dus maar al te graag verder met dit festival en blijft Apeldoorn verrassen en vermaken met cultuur en gezelligheid. Tussen 12:00 en 20:00 kan heel Apeldoorn op het plein tussen CODA en Gigant terecht voor o.a. film, muziek en een heerlijke bbq. Daarnaast is er volop ruimte gecreëerd voor de creatieve garde in de stad om hun initiatieven te tonen. Toegang tot de StadsOase is gratis.

Het programma van zondag 10 augustus:

Muziek
14:00 – 14:45: Remove Before Flight
De jonge mannen van Remove Before Flight zoeken hun inspiratie in Jimi Hendrix, Led Zeppelin, The Doors en Deep Purple en proberen je aan de hand daarvan naar de good ol’ days terug te brengen. Verwacht moderne rock met 60’s invloeden.

16:15 – 17:15: Graveyard Train
Australische bende die overdondert met alt-country, gestoorde psychedelica en folkballads vol duistere groepvocals.

DJ “Pappy” O’Daniel
DJ Pappy O’Daniel gooit je op de rug van zijn zwarte hengst en neemt je mee voor een ritje over de prairie. De beste roots, alt-country en folk zullen de StadsOase omtoveren tot een stukje moeras in the American South.

DJ Sir Mix A Not
Na de live bands gooit DJ Sir Mix A Not zijn platenkast om en voorziet de BBQ van de gepaste zomerse soundtrack. De StadsOase bezoeker mag daarbij op de wenken bediend, maar ook verrast worden. Van rock tot electropop, van weleer tot nu. Altijd catchy, nooit makkelijk…

Film
Tussen 12:00 en 20:00 non stop vertoningen van korte films van Shortcutz in de filmcaravan.

Bring-your-own BBQ
Neem je eigen vlees, vis of vegetarisch hap mee, Gigant zorgt voor de bbq’s, friet en sauzen.

Buitenbar
Geniet van een fris biertje of een bijzondere wijn.

Magic Stefan
Ballonnenartiest Magic Stefan kan de leukste en gekste figuren maken van zijn ballonnen!

Workshop pinholefotografie
Het Atelier voor Architectuur & Fotografie leert je met een colablikje of een grote ton analoge foto’s te maken. Voor €5,00 mag je anderhalf uur aan de slag.

Tim´s Tosti´s
Tim maakt de lekkerste tosti´s, zoals ze bedoeld zijn!

Smoezenbar
Mango, banaan, kokos, munt, pepers, appels. Alles kom je tegen bij deze heerlijke smoothiebar.

Zonneweide
Mogelijk gemaakt door StadsLab en Kunstgras Bureau Bouwmeester.

Foenix
Strijk neer in de relaxte zithoek van kringloopwinkel Foenix.

Beeldententoonstelling i.s.m CODA
Met werk van o.a. Erzsi Pennings, Henrique van Putten, Jos van Doorn, Marjolijn Mandesloot, Peter Zwaan en Ralph Lambertz.

 

Cultuurplein

De StadsOase wordt nog elke zondag t/m 24 augustus georganiseerd op het Cultuurplein. Het programma zal elke week variëren, door aanvullende input uit de stad. Wil jij ook een bijdrage leveren tijdens StadsOase? Wil je optreden? Zeefdruk t-shirts verkopen, films laten zien, een moestuin aanleggen, appeltaarten bakken, een tafelvoetbaltoernooi organiseren, een feestje op de trap, schommelen, etc., etc.? Laat het Gigant weten! Neem voor ideeën wat betreft programma contact op met Roy Holtman via r.holtman@gigant.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?