Gezinsmarkt op 11 april in Het Bolwerk

11 april 2015, Het Bolwerk, de Ravelijn 55 Apeldoorn

Door Redactie

Zaterdag 11 april organiseert de Wijkraad Osseveld-Woudhuis de eerste Gezinsmarkt in Het Bolwerk, aan de Ravelijn 55 in de wijk Woudhuis. Tussen 11.00-16.00 uur kunnen wijkbewoners hier terecht bij diverse interactieve en informatieve kraampjes en aanbieders op het gebied van opvoeding in de breedste zin van het woord. Opvoeders vinden hier laagdrempelig allerlei informatie om hen te ondersteunen in hun taak als opvoeder. Ook de basisscholen in de wijk en diverse kinderopvangcentra zijn deze dag aanwezig.

Op de Gezinsmarkt worden al je zintuigen geprikkeld en uitgedaagd. Er is van alles te zien, te doen, te beleven, te proeven, te ontdekken en te beluisteren. Om 11.00 opent de Wijkraad Osseveld-Woudhuis de Gezinsmarkt. Om 13.00 uur komt wethouder Nathan Stukker om het JOGG project (Jongeren Op Gezond Gewicht) officieel te starten. Dit doet hij samen met BN-er Juvat Westendorp (die wij allemaal kennen als personage Ardil Baydar in GTST).

Elke organisatie of ondernemer biedt in ruil voor deelname aan de Gezinsmarkt een tegenprestatie in de vorm van een product, een workshop, een massage, tijdelijk gratis sporten, gratis advies o.i.d. Buiten Het Bolwerk komt een beweegplein ingericht met verschillende sport clinics: volleybal, trampoline springen, badminton, voetbal enz. Er komt een voetbalmuur, een opblaasbare stormbaan en een springkussen. Voor een lekker hapje en drankje wordt gezorgd en ook voor de kinderen is er van alles te beleven. Op het podium komen diverse (wijk)optredens, er staan schitterende oldtimers en diverse organisaties komen met advies en hun aanbod op het gebied van opvoeding, financiën, opvang, ontspanning en verzorging.

De Gezinsmarkt nodigt u uit! Wees erbij.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?