Gidge tijdens AFTER HOURS

22 oktober 2016, om 22:00, Klein Berlijn, Hoofdstraat 34, Apeldoorn, € 10,00

Door Agenda

Avontuurlijke elektronische livemuziek in een unieke underground setting. Dat is AFTER HOURS. Deze week vindt de eerste editie plaats van dit nieuwe concept van Gigant en Klein Berlijn. En deze begint sterk met het Zweedse electro-duo Gidge. Zaterdag 22 oktober vanaf 22:00 uur. Kaarten in voorverkoop kosten €8,00. Aan de deur is dat €10,00.

Gidge
Gidge is een Zweeds duo bestaande uit Jonatan Nilsson en Ludvig Stolterman. Een gedeelde interesse voor elektronische muziek en lessen in compositie betekenen de start van een enerverend muzikaal avontuur. In 2014 bracht het Amsterdamse Atomnation hun eerste album “Autumn Bells” uit. De bosrijke omgeving waar Jonatan en Ludvig in opgroeiden en hun liefde voor de natuur, dienden als inspiratiebron voor deze plaat.  Met dit sfeervolle debuut maakt Gidge indruk op een groot internationaal publiek.

De kracht van hun muziek weten ze ook over te brengen met hun live optredens, zo stonden ze het afgelopen jaar op NGHTDVSN, ADE, Tweetakt en Into The Woods. In maart 2016 verscheen hun nieuwe project ‘Lulin’, een combinatie van muziek en film in samenwerking met productiebedrijf Lampray en kunstplatform NORR.

AFTER HOURS
Klein Berlijn en Gigant slaan de handen ineen en brengen avontuurlijke elektronische livemuziek in een unieke underground setting naar het restaurant aan de Hoofdstraat. Overdag genoot je er nog van een onschuldige salade, vanaf 20:30 uur gaan de tafels aan de kant en verplaatst men zich de kelder voor een schaamteloos dansfeest. Met om 22:00 uur altijd een actuele en verrassende live-act! Bruiswater maakt plaats voor bier en de enige groente die je nog tegen gaat komen, is de komkommer in je gin-tonic. De capaciteit is gering en daarmee de saamhorigheid maximaal.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?