Gigant host muziekpodium en afterparty Festival RAUW 7 Juli

7 juli 2017, van 17:15 tot 22:45, Gigant, Nieuwstraat 377, Apeldoorn

Door Agenda

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli wordt het Zwitsal Terrein in Apeldoorn omgetoverd tot een eigentijds festivalterrein voor het Festival RAUW. Op vrijdag 7 juli host Gigant het muziekpodium op Festival RAUW en na afloop kan men in het café van Gigant terecht voor een RAUW(ere) afterparty. Voor zowel het festival als de afterparty is de entree gratis.

Muziekprogramma Festival RAUW op vrijdag 7 juli
17:15 – 18:00  Marle Thomson
Radio 6 Talent Marle Thomson is bekend van haar soulvolle space-/dreampop, maar bracht eerder dit jaar een akoestische versie van haar The Canopy EP uit. Hierop klinkt ze verrassend folky en intiem. En zo zal ze op 7 juli ook te zien en horen zijn op het RAUW podium.

19:00 – 19:45 Banner.
Een nieuwe ster aan het pop-firmament. Deze jonge singer-songwriter overtuigde eerder tijdens Gigant Muziekcafé, maar met een verse EP op zak en zo’n 150.000 streams op Spotify, komt hij nu ook het Zwitsal Terrein zalven met zijn bedwelmende en sfeervolle popliedjes. Dit keer met band.

20:30 – 21:15 Tom Allen (UK/DE)
Deze Duits-Britse songwriter komt met zijn band en een dosis sterke britrock-liedjes van verre. De nummers klinken vertrouwd, ergens tussen de rauwheid van Frank Turner en de Britse bravoure van Oasis. Maar dan helemaal op z’n Tom Allen’s.

22:00 – 22:45 Roots Rising
Party modus aan bij deze balkan-reggae-ska-rootshoppers uit het Oosten! En ja, het klinkt net zo divers als de beschrijving. Maar één ding staat voorop: Het veld moet en zal ontvlammen! Denk aan een liefdesbaby tussen Bob Marley en Manu Chao en je weet een beetje wat je te wachten staat.

RAUW afterparty met Black Dynamite Soundsystem
Zoals het eindigt op het Zwitsal-terrein, zo gaat het verder in het café van Gigant. De jongens van het dj-collectief Black Dynamite Soundsystem uit Groningen, maken van elk feest een swingend spektakel. Van Latin tot Disco, alles is geoorloofd. Zolang er maar funky en groovy beats zijn waarop iedereen heerlijk kan dansen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?