gigant verwelkomt koning willem-alexander op 30 april

30 april 2013 - 1 mei 2013, van 10:00 tot 01:00, Gigant Apeldoorn

Door Agenda

Gigant Apeldoorn

Koning van het volk, Monarch van het rijk, Vader des Vaderlands… Hoe je ‘m ook noemen wil, vanaf 30 april wil Gigant nog maar één antwoord op de hamvraag: Who’s your Daddy?! En als Willem-Alexander, onze eigen Koning Pintenman, niet al genoeg reden is voor een feest van Gigant-ische proporties dan gooit Gigant er nog even een dik programma tegen aan, waarbij aan alle leeftijden gedacht is. Het gehele Koninginnedag programma van Gigant vindt plaats in de steeg tussen Gigant en CODA en is gratis toegankelijk.

Kinderparadijs (10:00 – 14:00)
In de ochtend wordt de steeg omgetoverd om tot een waar paradijs voor onze kleinste prinsjes en prinsesjes. Zij hoeven zich, samen met hun ouders, niet te vervelen. Tussen 10:00 en 14:00 kun je namelijk knutselen, meedoen met een ballonnenwedstrijd, swingen tijdens een kinderdisco, zijn er verschillende spelletjes te doen, kun je springen op een springkussen en kun je jezelf laten versieren met schmink en glittertattoos. Deelname aan al deze activiteiten is gratis. Daarnaast krijgt ieder kind een gratis snoepzakje en glaasje ranja (op = op).

Maar daar blijft het niet bij…
Wanneer de kindertjes de buik vol hebben van oranje zoetwaar en uitgeput zijn van hun urenlange suiker- en kleurstoffen delirium, is het de beurt aan de Apeldoornse feestgangers om van de inmiddels roemruchte steeg naast Gigant een heuse ‘Daddy Alley’ te bouwen. Van Bea weten we dat ze nagenoeg nooit d’r haar los gooit en immer gefixeerd door het leven schrijdt. Maar vanaf dit jaar is het gedaan met dat stijve gedoe. Weg met de officiële plechtigheden en verplichte koekhapperij. Het enige oud-Hollandsche spel dat we vanaf heden nog zullen spelen heet ‘lekker losgaan!’. Hoe? Met dikke beats, bassen en hits! Op vorstelijke wijze gebracht door diverse DJ’s die elk op een eigen unieke manier een saluut zullen brengen aan de eindbaas van onze monarchie!

Say A Say M (16:00 – 18:00)
De koningin van de Amersfoortse partyscene zal zoals gebruikelijk geen hokje heel laten en dwars door alle conventies heen draaien. Van dikke floorfillers naar glijerige zuchtmeisjes en van happy hits naar stuwende basslines; Say A Say M heeft een royale collectie en is niet bang om deze in te zetten!

Oerknal! door de Dirty DJ’s (20:00 – 21:30)
Afgelopen editie van Oud & Nieuw lieten deze koningen al zien hoe je een feestje moet bouwen. Inclusief slow whoop alarm en met een gezonde dosis gekkigheid, zetten ze toen met hun weinig subtiele kneiters de popzaal al nagenoeg in lichter laaien. Nu gaan ze dat nog even dunnetjes overdoen. Verwacht alternatieve hits, spektakel en tatoeages…veel tatoeages. 100% Willem-waardig!

Pete DeVou (21:30 – 01:00)
Net als Bea een levende legende met een lange traditie in het Apeldoornse, alleen denkt híj nog lang niet aan pensioen! Waar onze vorstin inmiddels de pijp aan Maarten geeft, stookt hij de kachel nog even flink op. Met meer aliassen dan een draaideurcrimineel, neemt hij je deze avond mee op een majestueuze trip door de dance. Hoe omschrijf je één mix van Electro, Trap, Techno, Moombahcore en 13 andere stijlen in één woord? Pete DeVou doet het en geeft antwoord: FEEST!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?