Girl power op het Cruyff Court

9 juni 2016, van 18:30 tot 21:00

Door Redactie

Op donderdag 9 juni, van 18.30 tot 21.00 uur, wordt er speciaal voor alle meiden tussen de 10 en 14 jaar een 4 tegen 4 meidenvoetbaltoernooi gehouden op het Cruyff Court in Het Woudhuis, Ravelijn 55 in Apeldoorn. Het wordt een gezellige sportieve avond met leuke prijzen. Er kan per team van 4 aangemeld worden door te mailen naar denktankbreed@gmail.com of bellen met 06 380 12 505. Deelname aan het Girls Only voetbaltoernooi is gratis.

Na de succesvolle meidenvoetbaltoernooien in 2014 en 2015, organiseert Girls Only (onderdeel van DenkTank Breed) ook dit jaar weer in samenwerking met Accres Apeldoorn een voetbaltoernooi speciaal voor meiden. Dit jaar is ook voetbalvereniging ZVV ’56 aanwezig. Dames van ZVV ’56 zullen de wedstrijden fluiten, en zij zullen tussen de wedstrijden door leuke clinics verzorgen voor de meiden die even niet hoeven te spelen. Ook zal ZVV ’56 een gezamenlijke warminp-up voor alle deelnemende teams verzorgen, zodat we goed opgewarmd aan het toernooi kunnen beginnen.

JOGG Apeldoorn is aanwezig om de teams te voorzien van een gezonde energizer. En voor de toeschouwers is er in de corner van Het Bolwerk, koffie/thee en limonade te verkrijgen voor een kleine vergoeding. De opbrengst hiervan komt ten goede aan de organisatie van dit toernooi en overige activiteiten van DenkTank Breed.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?