Girls Only Workshop ‘hoofd opruimen’

15 december 2016, van 19:00 tot 20:30, Het Bolwerk, Ravelijn 55, Apeldoorn

Door Agenda

Donderdag 15 december organiseert meidenclub Girls Only speciaal voor meiden tussen de 12 en 16 jaar een workshop ‘Hoofd opruimen’. De Workshop duurt van 19.00 tot 20.30 uur, en wordt gegeven in Het Bolwerk, Ravelijn 55 in Apeldoorn. Er is plek voor 10 meiden, deelname kost €2,50. Aanmelden kan door een mail te sturen naar denktankbreed@gmail.com of te bellen naar 06 380 12 505

Is jouw hoofd ook zo vol met alles wat je voor school moet leren? Heb je moeite met je concentreren? Heb je slaapproblemen? Dan is de workshop ‘Hoofd opruimen’ zeker iets voor jou! Je leert hoe je alle informatie die je moet onthouden handig kan ordenen, zodat je het beter kan onthouden. Dit wordt gedaan met de MatriXmethode die door Ingrid Stoop is ontwikkeld.

De workshop wordt gegeven door Inge de Braak, gediplomeerd kindercoach en gecertificeerd MatriXcoach. Aan de hand van onder andere tekenen en visualiseren (je dingen voorstellen) leer je een strategie om informatie binnen of buiten je hoofd geordend op te slaan. Ordening geeft rust en ruimte, zodat je je beter kan concentreren en dingen beter kan onthouden.

Girls Only is een meidenclub voor meiden tussen de 12 en de 16 jaar uit Osseveld en Woudhuis en wordt georganiseerd door vrijwilligersnetwerk DenkTank Breed. Het activiteitenaanbod van de meidenclub is actief, creatief en educatief. En als de meiden zelf leuke ideeën hebt dan kunnen ze die natuurlijk ‘in de groep gooien’.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?