Girls Only Zaalvoetbaltoernooi

19 november 2017, van 13:00 tot 17:00, Omnisport, Voorwaarts 55, Apeldoorn

Door Agenda

Op zondag 19 november, van 13.00 tot 17.00 uur, wordt er speciaal voor alle meiden t/m 18 jaar een 4 tegen 4 zaalvoetbaltoernooi gehouden in de topsporthal in Omnisport, Voorwaarts 55  in Apeldoorn. Het wordt een gezellige sportieve middag met leuke prijzen en extra activiteiten. Meedoen kan met teams van 4 á 5 speelsters en binnen 3 verschillende leeftijdscategorieën. Meiden t/m 9 jaar, 10 t/m 14 jaar en 15 t/m 18 jaar. De poules voor de oudste leeftijdscategorieën zitten inmiddels vol, maar meiden t/m 9 jaar kunnen zich nog met hun team aanmelden via denktankbreed@gmail.com of bellen met 06 380 12 505. Deelname aan het Girls Only Zaalvoetbaltoernooi is gratis.

Na de succesvolle Girls Only Cruyffcourt toernooien en een eerste Girls Only Zaalvoetbaltoernooi in 2016, organiseert Girls Only (onderdeel van DenkTank Breed) in samenwerking met OSSO (Op Straat Sportief Ontmoeten – onderdeel van Stimenz) voor een tweede keer een zaalvoetbaltoernooi speciaal voor meiden. Met rond de 100 deelneemsters staan de Girls Only voetbaltoernooien altijd garant voor een gezellig en sportief toernooi. Publiek is van harte welkom. Toegang is gratis.

Samenwerking
Speelsters van voetbalvereniging WSV zullen de wedstrijden fluiten en speelsters van PFC Apeldoorn (Pro Futsal Club) verzorgen een gezamenlijk warming-up voor alle deelnemende teams, zodat we goed opgewarmd aan het toernooi kunnen beginnen.

Extra activiteiten
Tussen de wedstrijden door kunnen de meiden zich creatief uitleven in het Girls Only atelier in het sportcafé van Omnisport, of een gezonde snack of energydrink maken bij JOGG Apeldoorn.

Rocky Hehakaija komt het toernooi openen!
Rocky Hehakaija is een bekend gezicht in de internationale straatvoetbalwereld. Zij is het eerste en enige vrouwelijke lid van de Street Legends, het beste straatvoetbalteam ter wereld met ex-profvoetballer Edgar Davids als aanvoerder.

Check het volgende filmpje om een idee te krijgen van de gave skills van Rocky
https://youtu.be/yrQY7Bvz4c4

Naast haar inspirerende verhaal gaat Rocky natuurlijke haar skills vertonen in de zaal en zal ze de meiden uitnodigen voor een panna battle.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?