Giro Wielercafé 6 mei in Gigant – met Erik Dijkstra & Frank Evenblij (Bureau Sport)

6 mei 2016, Gigant, Nieuwstraat 377, Apeldoorn

Door Agenda

Frank Ruiter

Op 6 mei komt de Giro d’Italia naar Apeldoorn. Alle reden dus om overdag langs het parcours te staan en Tom Dumoulin in de tijdrit de roze trui te zien pakken en ’s avonds deze bijzondere dag af te sluiten, in het Giro Wielercafé in Gigant, een initiatief van Stichting “De Wielerklassiekers”. De heren Erik Dijkstra & Frank Evenblij (Bureau Sport) hebben de presentatie van deze avond in handen en vragen diverse wielerprominenten het hemd van het lijf. Kaarten voor deze voorstelling kosten €5,- (inclusief 1 consumptie) en zijn verkrijgbaar aan de kassa van Gigant (Nieuwstraat 377, Apeldoorn) of online via www.gigant.nl.

Erik Dijkstra en Frank Evenblij (Bureau Sport) ondervragen deze avond diverse prominenten uit de wielerwereld die allemaal op hun eigen manier persoonlijke herinneringen aan de Giro d’Italia hebben. Te gast zijn o.a. Jean Paul van Poppel (4 etappezeges), Cees Priem (Initiator Giro Gelderland) en Frank Heinen (Auteur/Columnist). Singer-songwriter Ton Engels verzorgt deze avond de muziek.

De interviews worden omlijst met filmpjes, foto’s, muziek en een heuse wielerquiz waar een zeer leuke prijs mee valt te winnen.

STICHTING DE WIELERKLASSIEKERS

Het Giro Wielercafé is een initiatief van stichting ‘De Wielerklassiekers’ uit Nijmegen. Zij organiseren al jaren succesvolle wieleravonden in Nijmegen. Voor de Giro d’Italia breiden zij hun concept uit naar Apeldoorn en Arnhem. Op 7 en 8 mei is er ook een wielercafé in Nijmegen en Arnhem. Meer informatie en kaarten voor deze avonden zijn te vinden op www.vckwielerklassiekers.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?