Glazenhuisparty

15 november 2017, van 17:30 tot 23:30, Theater Orpheus, Churchillplein 1, Apeldoorn, € 75,00

Door Agenda

3FM Serious Request komt naar Apeldoorn
Zoals u waarschijnlijk al wel weet komt in december 2017 3FM Serious Request met het Glazen Huis naar Apeldoorn. De Vriendenclub van Draisma Dynamo, waar de Rabobank enthousiast lid van is, heeft samen met de Ondernemers voor het Glazen Huis een geweldig leuke benefietavond bedacht om geld in te zamelen voor dit goede doel: de Glazenhuisparty!

De Glazenhuisparty: het dak mag eraf!
Aanstekelijke muziek, lekker eten, hapjes en drankjes en volop gezelligheid: dat is de Glazenhuisparty voor 3FM Serious Request. Op 15 november organiseren Ondernemers voor het Glazen Huis in samenwerking met Theater Orpheus deze benefietparty ten behoeve van 3FM Serious Request. Sonny’s Inc, dé entertainmentband van Nederland, zorgt voor een swingende muzikale aankleding.

Een volledig verzorgde top-avond voor het goede doel
Dit feest wilt u echt niet missen en daarom nodigen wij u van harte uit om op een feestelijke en gezellige manier bij te dragen aan het goede doel. Kom met uw partner, collega’s of vrienden op 15 november naar de Glazenhuisparty in Orpheus. Voor slechts € 75,- per persoon heeft u een volledig verzorgde avond, met drankjes, hapjes, een heerlijk buffet én een gezellig feest onder leiding van dé partyband van Nederland: Sonny’s Inc.

Het programma
17.30 uur
Welkom en ontvangst in Orpheus.

18.00 uur
Partybuffet in de feestelijke foyer.

20.00 uur
Sonny’s Inc speelt in de Rabobankzaal van Orpheus. De stoelen zijn uit de theaterzaal, dus er kan gedanst en gefeest worden.

22.30 uur
Einde live-muziek: nakletsen en –borrelen.

23.30 uur
Einde Glazenhuisparty.

Tickets
Tickets kunt u hier bestellen of via de theaterkassa van Theater Orpheus op (055) 527 03 00.

De Ondernemers voor het Glazen Huis willen met deze avond minimaal
€ 10.000 ophalen voor het goede doel. Als u met uw collega’s of relaties erbij bent, helpt u mee aan dit doel én heeft u een top-avond.

Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten en er samen gezellige én succesvolle avonden van te maken!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?