Goed voorbereid de zomer in met ‘100 Talentvolle Vrouwen’

1 juni 2015 - 27 mei 2015, Foenix, Aruba 6

Door Anja Straathof/100 Talentvolle Vrouwen

Nog eenmaal komen de ‘100 Talentvolle Vrouwen’ bij elkaar voordat de zomer losbarst. Op maandag 1 juni kunnen vrouwen die al eerder hebben deelgenomen en nieuwe deelneemsters kiezen uit twee gratis workshops: ‘Woorden voor jouw talent’ en ‘Jump’. En wat je ook kiest, je zult merken dat het stimulerend is te praten en te (net)werken met andere vrouwen in een ontspannen en vertrouwelijke sfeer. De workshopavond vindt plaats bij Foenix (kringloopwinkel) aan Aruba 6, 7332 BK  Apeldoorn. De inloop is vanaf 19.15 uur; het programma start om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur.

Stichting Paraplu Apeldoorn

100 Talentvolle Vrouwen is een initiatief van Stichting Paraplu Apeldoorn. Tijdens de maandelijkse workshop-avonden (elke eerste maandag van de maand) en netwerkavonden (elk kwartaal) gaan vrouwen actief aan de slag om na te denken over de route naar (ander) werk of het zetten van een volgende stap in hun carrière. Binnen een groep gelijkgestemde vrouwen vinden ze steun en herkenning. De leuke en nuttige contacten én het gezamenlijke plezier geven hun zoektocht een ware boost. In de afgelopen jaren hebben vele vrouwen uit Apeldoorn en omgeving dat al ervaren.

‘Woorden voor jouw talent’ en ‘Jump’

In de workshop ‘Woorden voor jouw talent’ gaan we aan de slag om erachter te komen wat jouw unieke talenten zijn die je wilt inzetten in je werk. Waar ben je goed in? Wat zijn je sterke punten? In tweetallen werk je aan het verwoorden van je talent en oefen je je korte pitch.

‘Jump’ is een gesprekmethode die je op een waarderende en positieve manier laat stilstaan bij wat er op dit moment bij jou speelt. Wat gaat er goed? Wat zou een volgende stap zijn die je wilt zetten?

Op de website www.100talentvollevrouwen.nl staat de inhoud van elk van deze workshops meer uitgebreid beschreven. Via deze website kun je je direct aanmelden voor de workshop van je keuze.

Verder in september

Na de zomervakantie gaat ‘100 Talentvolle Vrouwen’ weer fris van start. We openen het programma op maandag 7 september van 19.30-21,30 uur met een gezellige netwerkavond. Even bijpraten na de zomer! We geven je deze avond alvast wat informatie over de activiteiten in de komende maanden. Inschrijven is nu al mogelijk; meer informatie over de locatie volgt begin september.

Meer info en aanmelding: www.100talentvollevrouwen.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?