Golden Earring – In Concert [LAATSTE KAARTEN!]

10 maart 2016, om 20:00, Koning Willem-Alexanderzaal

Door Agenda

Rock-‘n-roll feest der herkenning

Golden Earring in Concert is altijd weer een rock-‘n-roll feest der herkenning. Zelfs na meer dan 40 jaar optreden, klinkt de Golden Earring nog fris en het enthousiasme waarmee de hits worden gebracht is springlevend. Geniet van een wereldband van formaat.

Golden Earring is één van de weinige Nederlandse popbands die groot internationaal succes heeft gehad. Golden Earring heeft wereldwijd miljoenen albums verkocht en genoot vooral in de jaren zeventig en tachtig een sterrenstatus van grote allure. Met meer dan dertig gouden en platina albums heeft Golden Earring een bijzondere plaats in de Nederlandse muziek.

 

Carrières in vrije val & wederopstanding

De Golden Earring bestaat sinds 1961 en is daarmee de oudste nog bestaande band van Nederland, en bovendien één van de langst bestaande bands ter wereld. De carrière van de Golden Earring kent een bijzondere cyclus van succes, doorbreken naar internationaal succes, terugval, neerwaartse spiraal, wederopstanding, succes… Het leest als een boek, dat overigens in 2005 ook verscheen.

 

Golden Earring unplugged

Golden Earring in Concert is een unplugged optreden van Barry, Cesar, George en Rinus. Al sinds 1992 treedt het viertal unplugged op in de Nederlandse theaters. En plugged, of unplugged, een optreden van Golden Earring is altijd weer een feest! Golden Earring in Concert is nog steeds een zeer gewild spektakel, gezien het feit dat elk optreden maanden van tevoren is uitverkocht.

Golden Earring in Concert is een weerzien van zo’n dikke 45 jaar rockhistorie, met hits als Radar Love, Twilight Zone en Just a Little bit of Peace in My Heart. Grote successen en relatief onbekende pareltjes komen voorbij.

 

De pers over Golden Earring

Het is een feest der herkenning: rock-’n-roll uit ‘t vuistje, met overtuiging gebracht door een sympathieke vriendenband van wereldklasse. Onze nationale rocktrots uit Den Haag rockt als vanouds.” (Haarlems Dagblad)

Donderdag 10 maart, 20:00 uur

Koning Willem-Alexanderzaal

Kaarten € 31

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?