Gossip Clubnight

24 november 2012 - 19 november 2012, om 23:00, Cafe Confetti

Door Redactie

Weer een nieuwe verrassing bij Café Confetti in Apeldoorn. Of streeft het  nieuw concept GOSSIP! zijn doel voorbij? Nog geen week na de eerste ‘roddels’ over de aankomende ‘Clubnight @ Confetti’ was de guest DJ bij de meeste gasten al bekend…

Café Confetti brengt op zaterdag 24 november wederom een stukje bekend Nederland naar het Caterplein in Apeldoorn.

Ondernemers André Holterman en Joost Cales van Café Confetti kwamen na de zomer van dit jaar met dit nieuwe concept om, naar eigen zeggen, meer te kunnen bieden aan het uitgaanspubliek in Apeldoorn. ‘Meer dan de gezelligheid die je gewend bent’, aldus Holterman.

Confetti lanceerde de eerste GOSSIP! op 27 oktober van dit jaar. En dat was een succes. Waar bij de eerste editie namen zoals Jeroen te Rehorst (DJ Dekky), Miss Sugaware en Marjet van den Brand (TVOH ’12, inmiddels ook na de live shows door naar de volgende ronde!!) de avond meer dan vulden, draait het aankomende zaterdag om slechts één DJ; bij de meeste beter bekend van de soap ‘Onderweg naar morgen ‘ of ‘Expeditie Robinson’. André legt uit dat ondanks dat GOSSIP! gepromoot wordt als clubnight, het concept wel passend is in de sfeer van het bruine café. En naast de grote naam achter de draaitafels is er deze avond ook voldoende ander entertainment welke al begint bij de deur.

Voor wie nog achterloopt op de roddels over aankomende zaterdag kan zich tegoed doen met nieuwtjes en tips op facebook.com/cafeconfettiapeldoorn of via twitter.com/gossipapeldoorn.

Wordt Apeldoorn weer een beetje wakker geschud zoals een maand geleden? We gaan het a.s. zaterdag 24 november vanaf 23.00 uur meemaken in Café Confetti op het Caterplein in Apeldoorn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?