Gratis avondje Orpheus voor Apeldoornse vrijwilligers.

31 oktober 2016, om 19:00, Koning Willem-Alexanderzaal van Orpheus, Churchillplein 1, Apeldoorn, Gratis toegang

Door Agenda

De uitreiking van de Apeldoorn Trofee, de jaarlijkse vrijwilligersprijs, wordt op maandagavond 31 oktober 2016 gecombineerd met een optreden van de improvisatie theatergroep ‘Op Sterk Water’. Apeldoorners die actief zijn als vrijwilliger zijn welkom en kunnen gratis tickets bestellen, telefonisch via 055-5270300 of online via https://www.orpheus.nl/zoeken/?zoekwaarde=apeldoorn+trofee. Het optreden en de uitreiking vindt plaats in de Koning Willem-Alexanderzaal van Orpheus. Er zijn 1300 tickets weg te geven. Op = op.

Het programma voor deze gratis en feestelijke Vrijwilligersavond is als volgt:
19.00 – 19.30 Ontvangst
19.30 – 20.30 Uitreiking van de prijzen
20.30 – 21.00 Pauze en proostmoment
21.00 – 22.00 Optreden van ‘Op Sterk Water
22.00 – 22.30 Naborrel

Wie verdient de Apeldoorn Trofee 2016?
Er is door de jury genomineerd in drie categoriëen
De genomineerden voor de Apeldoorn Trofee zijn:
Hospice, Stichting schuldhulpMaatje Apeldoorn en Veluwse Stoomtrein Maatschappij.
Voor de Junior Trofee zijn genomineerd: De Goede Zorg met junior Enzo Volpe en
Stichting W.H.O.E. met junior Ewart Boonstra.
Nieuw dit jaar is de Rabobank Aanmoedigingsprijs. Hiervoor zijn genomineerd: Vier het leven, Het S- team en Clientondersteuning GGZ (proeftuin).
Tijdens deze Vrijwilligersavond wil de jury vrijwilligers exclusief in het zonnetje zetten door middel van een ‘Dank Je Wel’ en voor zover de sponsoring dat toelaat extra prijzen voor organisaties die zich hebben aangemeld voor de Apeldoorn Trofee.

Chapeau voor de vrijwilliger
Dit jaar viert de jury haar 1e lustrum dat zij via sponsoring de Apeldoorn Trofee kan realiseren. Met dank aan Centraal Beheer, Rabobank Apeldoorn, Rotary Apeldoorn Noord/Zuid, Stimenz / Apeldoorn Pakt Aan, Atlant Zorggroep, De Goede Zorg, Gemeente Apeldoorn, Intersport, Nieuwsblad Stedendriehoek, vandeRegie, Vormvisie Apeldoorn en Orpheus.
Voorheen vond de uitreiking van deze prijs op initiatief van de gemeente Apeldoorn, plaats onder de naam Louise de Brauw-Prijs. Na de gemeentelijke bezuinigingsronde in 2011 is dit een particulier initiatief geworden. Nu dus voor de vijfde keer wordt de uitreiking van de Apeldoorn Trofee succesvol gekoppeld aan een ‘dank-je-wel-event’ op een locatie/moment waar veel vrijwilligers kunnen worden ontvangen.
Het primaire doel dat de jury van de Apeldoorn Trofee nastreeft is: belangstelling, aandacht en waardering voor de vrijwilligers in Apeldoorn.

logo_hvdz

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?