Gratis bijeenkomst voor vrouwen op zoek naar werk

3 oktober 2016, van 19:15 tot 21:30

Door Redactie

Na de succesvolle netwerkavond in september, staat de eerste workshopavond van 100 Talentvolle Vrouwen op stapel. Op maandag 3 oktober kunnen vrouwen die op zoek zijn naar (ander) werk gratis deelnemen, om zo beter beslagen ten ijs te komen bij sollicitatie-activiteiten. De avond is van 19.30 tot 21.30 uur bij Foenix Kringloopwinkel aan de Vlijtseweg 136 (Zwitsal, ingang Noord) in Apeldoorn. De inloop is vanaf 19.15 uur. Meer informatie en aanmelden: www.100talentvollevrouwen.nl. Klik naar de agenda.

Op 3 oktober zijn er drie thema’s, die worden verzorgd door ervaren trainers.
•Je actieplan op weg naar je nieuwe baan

In deze workshop oefen je met het stellen van realistische doelen en bedenken van concrete acties om deze doelen te realiseren. We denken na over de vraag: waar sta ik nu en wat wil ik bereiken? Aan het einde van de avond ben je beter in staat om een concreet tijdspad te maken waarmee je invulling kunt geven aan je eigen loopbaanperspectief.
•Spreken zonder Stress

Contact maken gaat je goed af, maar als het ‘een presentatie geven’ heet, ligt dat heel anders. Hoe blijf je daarbij jezelf en presenteer je je optimaal? Tijdens de workshop krijg je een aantal waardevolle inzichten en kun je het geleerde direct oefenen.
•Tiny Habits: het alternatief voor discipline

Wie wil dat nu niet: nieuw gedrag ontwikkelen en volhouden, zodat je je werk beter kunt doen, je persoonlijk ontwikkelt en een betere balans hebt tussen werk en privé? Toch is het lastig nieuwe gewoonte gedisciplineerd te herhalen, totdat het een nieuwe routine is. In deze inspiratiesessie leer je de Tiny Habits®-aanpak kennen en ga je meteen aan de slag met je eigen voornemen.

Leuke en nuttige contacten
100 Talentvolle Vrouwen is een initiatief van Stichting Paraplu Apeldoorn. Tijdens de workshop-avonden (elke eerste maandag van de maand in Apeldoorn; elke laatste maandag van de maand in Barneveld) gaan vrouwen actief aan de slag om na te denken over de route naar (ander) werk of het zetten van een volgende stap in hun carrière. Binnen een groep gelijkgestemde vrouwen vinden ze steun en herkenning. De leuke en nuttige contacten én het gezamenlijke plezier geven hun zoektocht een ware boost. In de afgelopen jaren hebben vele vrouwen dat al ervaren.

Meer informatie: www.100talentvollevrouwen.nl en Dieuwke de Boer, 06 – 4894 5998.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?