Gratis boksles voor Jongeren

3 september 2015, van 00:00 tot 23:59, ABCC Apeldoorn, Paul Krugerstraat 7

Door Redactie

Met ingang van september zet de Apeldoornse boksschool ABCC, die onderdak biedt aan recreanten en wedstrijdboksers, de deuren open voor jongeren van 9 tot 18 jaar om gratis boksles te krijgen.
Deze open dag zal bij voldoende animo maandelijks plaatsvinden. ABCC Apeldoorn wil daarmee de drempel zo laag mogelijk maken voor deze Olympische sport.

Eduard van Uffelen, trainer bij ABCC: “Door de jaren heen hebben we veel expertise opgebouwd in het begeleiden van jongens en meisjes binnen de sport. Er zijn bij ons momenteel boksers die in de wereldtop boksen worden begeleid door ABCC collega Hennie van Bemmel, momenteel hoofdcoach van de Nederlandse Boksbond en Goran Djokic, ook internationaal gecertificeerd. Ikzelf ben jaren Hoofdcoach Jongeren bij de Nederlandse Boksbond geweest maar richt me nu meer op de club zelf. Nadat oud-ABCC’er Marco Betman bij ons langs kwam met de vraag hoe we de jeugd in Apeldoorn meer bij de sport konden betrekken werd het nieuwe plan geboren.”

De open dagen zullen op de site worden vermeld en met posters en foldermateriaal bekend worden gemaakt op scholen en andere instanties.

Bij voldoende animo wordt gestart op zaterdag 3 september om 09.00 uur. Inschrijven is wel nodig. Meld je aan met je naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer op info@boksclub-abcc.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?