Gratis les Braziliaans dansen bij Mi Dushi

13 april 2012 - 13 juni 2021, van 18:00 tot 20:30, Mi Dushi dansschool

Door Redactie

Mi Dushi

Vrijdag 13 april komt de Braziliaanse danser Diego Oliveira naar dansschool Mi Dushi om zijn unieke bewegingsvorm Brazimba te introduceren. Diego Oliveira geeft als docent les in Amsterdam en is actief als danser en choreograaf voor verschillende projecten.

Brazimba?
Brazimba is een combinatie van Capoeira en moderne dans, waarbij je je lichaam beter leert beheersen en waarbij je conditie zal verbeteren, zo belooft Mi Dushi. Je schijnt je spieren te versterken en je achteraf vitaler te voelen.

Braziliaans ontstressen
Voorop staat dat je geniet van het dansen en het ritme van de muziek. Je hoort Braziliaanse muziek maar er komen ook stiltes aan bod, voor momenten van concentratie en focus op je eigen ademhaling. Ideaal om even helemaal te ontspannen en alle stress achter je te laten. Danservaring is niet nodig, iedereen die gezond is kan meedoen, van jong tot oud.

Gratis aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich gratis aanmelden voor Brazimba Kids (8 tot 14 jaar) van 18 tot 19 uur en volwassenen van 19:15 tot 20:30 uur via info@midushi.nl of 06 538 614 36. Vergeet niet kleding mee te nemen waarin je makkelijk beweegt! Dansschool Mi Dushi is gevestigd aan Roggestraat 44.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Dans

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?