Gratis cursus over opvoeden: ‘je staat er niet alleen voor’

29 september 2014, van 20:00 tot 22:00, Landdrostlaan 51

Door Agenda

De Basis

Maandag 29 september gaat in Apeldoorn een cursus van vier avonden over opvoeden van start. De cursus is bedoeld voor ouders en opvoeders van kinderen en pubers in alle leeftijden. De avonden worden verzorgd door de bekende orthopedagoog en bestsellerauteur drs. Bert Reinds uit Hattem. Auteur van o.a. We hebben allemaal wat, Ik Lach Wel Maar Ik Ben Niet Blij. Papa, ik lijk steeds meer op jou, Vader zijn met hart en handen.

Hij weet met praktische voorbeelden en heldere oneliners een nieuwe impuls te geven aan de moderne opvoeding. Tegelijkertijd haalt hij de druk af van de hoge idealen die jonge ouders zich vaak stellen. Hij heeft de gave om ons op een humoristische manier aan het denken te zetten over actuele thema’s. Bert Reinds: ‘In gesprekken met ouders heb ik gemerkt dat het met elkaar praten over de kinderen aanmoedigt om door te gaan als je het even niet meer ziet zitten. Je ontvangt erkenning, waardering en nieuwe ideeën om de draad weer op te pakken. En dat hebben we allemaal nodig op z’n tijd. Het werkt relativerend, wanneer je hoort dat het bij een ander ook niet altijd vanzelf gaat’.

De cursus wordt mogelijk gemaakt door de Basis, kerk met compassie. De avonden beginnen om 20:00 uur zijn rond 22:00 uur afgelopen. De locatie is Landdrostlaan 51 in Apeldoorn. Deelname is gratis.

Programma:
Maandag 29 september- Hoe komt een kind tot bloei?
Maandag 6 oktober- Opvoeden doe je samen
Maandag 13 oktober – Grenzen bieden vrijheid
Maandag 20 oktober- Geloof in je opvoeding

Voor meer info en aanmelden www.basis.cc

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?