Gratis naar de Bron van Geluk in Apeldoorn

18 april 2018, Bron van Geluk, Asselsestraat 167, Apeldoorn

Door Agenda

Geluk wie wil dat nou niet? Iedereen wil wel gelukkig zijn in het leven. Het leven gaat steeds sneller en mensen worden drukker en vergeten zichzelf. Onze mooie stad Apeldoorn heeft een heuse Bron van Geluk waar iedereen met interesse voor een beetje geluk zijn of haar geluk kan halen middels mindfulness.

De Bron van Geluk ‘Fú Yúan’ in het Chinees is de mindfulness, meditatie, Tai Chi en Chi Kung school van Apeldoorner Douwe Geluk. Dit instituut heeft in de maand maart en april een ludieke inloop geluk actie. Op 18 april 2018 is namelijk de wereld tai chi dag, waarop iedere liefhebber het tai chi beoefenen gaat. Dit wordt over de hele wereld gedaan.

Omdat we in maart 2018 zijn aanbeland en de wereld Tai Chi dag eraan komt. Heeft de Bron van Geluk in Apeldoorn een unieke inloop actie om mensen alvast op de warmen voor de tai chi dag van april.

Iedereen kan in maart en april een keer inlopen bij de Bron van Geluk aan de Asselsestraat 167, 7311 EK Apeldoorn om zijn of haar stukje geluk op te halen uit de Bron van Geluk. Meer info: fuyuan.apeldoorn@gmail.com of 06-51820257

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?