Gratis netwerkavond met workshops

5 september 2016, van 19:30 tot 21:30, 0,00

Door Anja Straathof/100 Talentvolle Vrouwen

100 Talentvolle Vrouwen gaat voortvarend van start na de zomervakantie. En niet alleen! De netwerkbijeenkomst van maandagavond 5 september organiseren we samen met andere initiatieven die zich inzetten voor mensen die zoeken naar (ander) werk. Deelnemers kunnen dus niet alleen kennismaken met 100 Talentvolle Vrouwen, maar ook met TalentPlus, de Broekriem en Samenwerkt055. Een interessante avond voor vrouwen én mannen. Meer informatie en aanmelden kan via de website: www.100talentvollevrouwen.nl. Klik naar de agenda.

De bijeenkomst – die kosteloos bijgewoond kan worden – vindt plaats in het kantoor van Rabobank Apeldoorn e.o. aan de Eendrachtstraat 133, 7336 AC Apeldoorn. We beginnen met een inloop vanaf 19.30 uur, waarna je kunt bijpraten en kunt kennismaken met de verschillende arbeidsmarktplatforms. Het programma met workshops start rond 19.45 en duurt tot 21.30 uur.

De netwerkavond is bedoeld voor bestaande deelnemers van de diverse initiatieven maar ook nieuwe belangstellenden zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Nodig vrienden en bekenden uit om kennis te komen maken met de verschillende organisaties.

Leuke en nuttige contacten

100 Talentvolle Vrouwen is een initiatief van Stichting Paraplu Apeldoorn. Tijdens de workshop-avonden (elke eerste maandag van de maand in Apeldoorn; elke laatste maandag van de maand in Barneveld) gaan vrouwen actief aan de slag om na te denken over de route naar (ander) werk of het zetten van een volgende stap in hun carrière. Binnen een groep gelijkgestemde vrouwen vinden ze steun en herkenning. De leuke en nuttige contacten én het gezamenlijke plezier geven hun zoektocht een ware boost. In de afgelopen jaren hebben vele vrouwen dat al ervaren.

Meer informatie: www.100talentvollevrouwen.nl en Dieuwke de Boer, 06 – 4894 5998.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?