Gratis talent-workshops voor vrouwen

1 december 2014, van 19:30 tot 21:30, NS-station

Door Redactie

Ben je op zoek naar werk? Wil je nadenken over ander werk? Of zoek je inspiratie? Dan ben je van harte welkom bij ‘100 Talentvolle Vrouwen’. Op maandag 1 december is er weer een gratis workshopavond vlakbij het NS-station van Apeldoorn en duurt van 19.30 tot 21.30 uur.

100 Talentvolle Vrouwen is een initiatief van Stichting Paraplu Apeldoorn. Daarbij worden vrouwen ondersteund in hun ontdekkingsreis naar (ander) werk of het zetten van een volgende stap in hun carrière. Binnen een groep gelijkgestemde vrouwen vinden ze steun en herkenning. De leuke en nuttige contacten én het gezamenlijke plezier geven hun zoektocht een ware boost. Met de netwerkavonden en workshops wordt toegewerkt naar een vrijwillige stagedag in het voorjaar.

Op 1 december is er een compleet programma rondom talent. De avond bevat twee workshops, waarin we je helpen meer woorden en beeld aan je talent te geven. Er is plaats voor 40 deelnemers, dus wees er snel bij. Vol=vol!

Kun je deze avond niet? Zet dan de volgende workshopavond alvast in je agenda van 2015: maandag 5 januari bij Foenix, Aruba 6. Of kom kennismaken met al die Talentvolle Vrouwen op maandag 12 januari, tijdens de netwerkavond bij Jules Verne, Raadhuisplein 3, Apeldoorn.

Meer info en aanmelding: www.100talentvollevrouwen.nl of bel Dieuwke de Boer, 06-48945998.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?