Gratis tours tijdens museumweek

4 april 2017 - 9 april 2017, Paleis het Loo Ingang via parkeerplaats Amersfoortseweg, Koninklijk Park 1, Apeldoorn

Door Agenda

Paleis Het Loo neemt van 4 tot en met 9 april deel aan de Nationale Museumweek. Bezoekers ontvangen tijdens deze week een informatiegids over het paleis en kunnen gratis een audiotour en rondleiding volgen. Er gelden reguliere entreetarieven. Voor kinderen tot en met 12 jaar is er een schatkaart waarmee ze op zoek kunnen naar het ‘pronkstuk’ in het paleis.

In de Westvleugel is de onlangs geopende tentoonstelling ‘Chapeaux! de hoeden van Koningin Beatrix’ te zien. Voor deze expositie geldt een toeslag van € 3,00. Een bijzondere selectie van aankopen, schenkingen en bruiklenen wordt getoond in de Aanwinstenkamer. In de stallen staat de gala-glasberline opgesteld, de trouwkoets van Prinses Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven.

Bij de kassa ontvangen bezoekers gratis de geïllustreerde informatiegids over het paleis en de collectie. De rondleidingen (in het Nederlands, niet op zondag) en audiotours in het paleis zijn gratis op vertoon van een geldig entreeticket, zo lang de voorraad strekt. Reserveren is niet mogelijk.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?