Gratis training Jumpstarter voor vrouwen op 20 mei

20 mei 2016, tot 12:30, Denksportcentrum, Dubbelbeek 23, Apeldoorn

Door Anja Straathof/100 Talentvolle Vrouwen

Op vrijdagmorgen 20 mei, van 9.00 tot 12.30 uur verzorgt Ineke Hurkmans, bedenker en eigenaar van Jump Movement, de training Jumpstarter. Dat gebeurt op uitnodiging van Stichting Paraplu Apeldoorn. Als ‘Jumpstarter’ kun je een Jump organiseren. Dit is een eenvoudige manier om in gesprek te komen met anderen en je in beweging te brengen in de richting van een doel of ambitie. De methode is heel overzichtelijk: in een groep van maximaal zes personen ga je aan de slag met de zeven stappen waaruit een Jump bestaat. Daarbij hoort een vrij strakke structuur. Je geeft geen ongevraagde adviezen en er is ruimte voor iedereen. De klok regelt dat elke deelnemer even lang aan het woord is.

Deze zeven stappen brengen je naar een beslissing over iets dat je wilt gaan doen, of waar je juist mee wilt stoppen. Het kan gaan over elk thema in je leven of je werk. De methode zorgt in heel korte tijd voor onderling vertrouwen, maar ook voor gelijkwaardigheid, veiligheid en persoonlijke inbreng. En dat levert rendement op! Immers: If we all Jump, we will move the world.

Vrouwen die willen deelnemen aan deze (gratis) training, kunnen zich aanmelden via www.100talentvollevrouwen.nl. Registreer je eerst als gebruiker en meld je vervolgens aan voor de training.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?