Gratis workshop ‘Durf te vragen’ voor werkzoekende vrouwen

4 juni 2018, van 19:30 tot 21:30, Foenix Kringloop

Door Anja Straathof/100 Talentvolle Vrouwen

Anja Straathof

Het hele jaar door heeft 100 Talentvolle Vrouwen gratis bijeenkomsten voor vrouwen die willen werken aan hun toekomst. Op maandag 4 juni sluiten we het seizoen af met één workshop: ‘Durf te vragen’. De bijeenkomst vindt plaats bij Foenix Kringloopwinkel aan de Vlijtseweg 136 (Zwitsalterrein, ingang Noord), 7317 AK Apeldoorn. Vanaf 19.15 uur zijn vrouwen welkom; de bijeenkomst is van 19.30 tot 21.30 uur. Voor meer informatie en aanmelden: www.100talentvollevrouwen.nl, klik naar Agenda. Wie wil inschrijven wordt automatisch doorgeleid naar Eventbrite.

Vragen stellen

Iedereen vindt het fijn om iets voor een ander te kunnen betekenen. Andersom is het prettig dat anderen jou willen helpen. Door de juiste vraag te stellen, volgen er tal van goede adviezen en suggesties. Die helpen je om je doel te halen, je droom te verwezenlijken of een volgende stap te zetten op weg naar een baan. Tijdens deze workshop kun je zelf ervaren dat dat echt werkt.

Aan het begin van de bijeenkomst worden de deelnemers in meerdere groepen verdeeld. Natuurlijk komt ook een vraag van de organisatoren van 100 Talentvolle Vrouwen aan bod, zodat er vanaf september een nieuw programma is dat aansluit bij de wensen van deelnemers.

Afsluiting seizoen

De avond vormt ook de afsluiting van het seizoen, dat we op feestelijke wijze luister bijzetten.

Leuke en nuttige contacten

100 Talentvolle Vrouwen is een initiatief van Stichting Paraplu Apeldoorn. Het netwerk is al zes jaar succesvol in Apeldoorn en inmiddels ook in Zutphen. Vrouwen krijgen contact met gelijkgestemden en kunnen hun netwerk uitbreiden. Ze gaan positief naar huis, en hebben moed en vertrouwen om nieuwe wegen te bewandelen. Bovenal geeft het alle deelnemers plezier en energie.

Meer informatie: www.100talentvollevrouwen.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?