Gratis workshop Very Important Babies

16 maart 2016, om 19:30, kinderdagverblijf Sterrenpret, Keerkring 72, Apeldoorn

Door Agenda

Kinderopvang OOK organiseert op 16 maart een workshop over een goede start samen met je baby.

Een goede start begint met contact, het leren kennen van elkaar. Dit gebeurt in de buik, na de geboorte in het eerste “gouden” uur en na de eerste weken daarna. Baby’s praten in lichaamstaal, gebaren en in geluidjes. Het zien en begrijpen van deze signalen versterkt de onderlinge band.

In deze workshop ziet u aan de hand van inspirerende beelden hoe u de signalen van uw baby kunt oppikken en hoe u daar vanuit uw natuurlijke intuïtie op aan kan sluiten. U ontdekt hoe uw baby met u communiceert.

Wij zullen in deze workshop ingaan op het belang van de interactie met uw baby in de buik en na de geboorte. Ook zullen we u laten zien hoe we binnen Kinderopvang OOK werken in de babygroep en op welke manier de interactie tussen uw kind en de pedagogisch medewerkster plaats vindt.

Bent u zwanger of pas bevallen of heeft u interesse in de babyopvang meldt u zich dan aan voor deze workshop. Ook voor de aanstaande vader is het zeer waardevol en uiteraard ook voor opa’s en oma’s en andere geïnteresseerden. U hoeft geen klant te zijn van Kinderopvang OOK.

Wanneer        :  woensdag 16 maart om 19.30 uur

Waar               :  kinderdagverblijf Sterrenpret, Keerkring 72, Apeldoorn

U kunt zich aanmelden voor deze workshop door een mail te sturen naar:

kwaliteit@kinderopvangook.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?