Gregory Page

13 december 2012 - 3 december 2012, om 21:00, Gigant

Door Redactie

Gigant

Met als grote voorbeelden Al Bowlly, Louis Armstrong en Cole Porter balanceert Gregory Page naar eigen zeggen op het slappe koord tussen zowel traditie en vooruitgang als geschiedenis en fantasie,’ schreef Koos Gijsman in het muziekblad Heaven in 2011.

Page is de ideale man om Gigants theaterzaal om te toveren tot een intiem podium waar hij laat zien en horen wat hij het beste kan: prachtige liedjes schrijven en die op muziek zetten die je een licht en aangenaam nostalgisch gevoel bezorgen.

Platomania schreef naar aanleiding van het verschijnen van Pages nieuwste album Shine Shine Shine in 2012: ‘…een nostalgische troubadour uit Californië die je meeneemt in de sfeer van een jaren dertig films.’ Hij is niet waanzinnig beroemd, maar onder musici en fans wel zeerr bemind. Mede dankzij die fans werd Shine Shine Shine gefinancierd waar de liedjesschrijver, gitarist en producer de kans kreeg om samen te werken met een complete bigband. In Gigant verschijnt hij met een kleinere band ten tonele, maar wij durven te voorspellen dat het effect er niet minder om zal zijn. Komt dat zien! Komt dat zien!

Deur open: 20:30
Aanvang: 21:00

Prijs normaal: €15,00
Prijs leden: €14,00

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?