Groei & Bloei gaat voor lekker en eerlijk Duurzaam voorop bij tweede editie Herfstfair Apeldoorn

2 september 2016 - 3 september 2016, van 10:00 tot 17:00, Het Hoogeland, Van Limburg Stirumweg 19, Beekbergen, vanaf €1,50,-

Door Agenda

Zijn ecologisch en duurzaam synoniemen voor saai?

Onzin, bewijst Groei & Bloei met de tweede editie van de Herfstfair Apeldoorn. In het eerste weekend van september laat de Apeldoornse afdeling van de tuinvereniging op Het Hoogeland in Beekbergen zien dat duurzaam en lekker prima te combineren zijn. Zo goed zelfs, dat de fair is omgedoopt tot de (H)eerlijke Herfstfair Apeldoorn.

Na een geslaagde eerste editie was het tijd voor een duidelijk profiel. Een profiel dat past bij Groei & Bloei bovendien. Duurzaamheid zal tijdens het evenement op 2 en 3 september hoog in het vaandel staan. Maar tegelijk zullen de bezoekers volop kunnen genieten op de herfstfair dankzij uitéénlopende stands, lekker eten en drinken en doorlopend amusement.

,,Heerlijk en eerlijk zijn voor ons een ideale combinatie. De eerste fair in september 2015 was een prima begin, maar als organisatie wil je altijd vernieuwen. Door ons evenement groener en milieuvriendelijker te maken, bieden we de bezoekers een nieuwe beleving. Ook voor ons is dat een ontdekkingstocht: duurzaamheid zit soms in aspecten waar je op het eerste gezicht helemaal niet aan denkt’’, aldus organisator Mart Nederhof.

Waar de organisatie maanden heeft om zich te buigen over het voorbereiden van een (h)eerlijke ervaring, is het de bedoeling dat de bezoekers van de Herfstfair begin september van de ene belevenis in de andere vallen. ,,We hopen veel mensen terug te zien die er in 2015 waren, maar ook nieuwe gezichten te verwelkomen. Met een duidelijk imago en een ferme boodschap zijn wij er klaar voor’’, zegt Nederhof.

De (H)eerlijke Herfstfair wordt gehouden op vrijdag 2 en zaterdag 3 september.
Openingstijden: 10.00 tot 17.00 uur.
Locatie: Het Hoogeland, Van Limburg Stirumweg 19, 7361 CE in Beekbergen.
Entree: € 3,-. Kinderen van 4 tot 14 jaar: € 1,50. Kinderen van 0 tot 4 jaar gratis.
Parkeren € 2,-
Meer informatie: www.herfstfair-apeldoorn.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?